25-ročny chalan ma o mna zaujem a je pre mna priliš velky romantik a ja som skôr spoločensky typ a na romantiku velmi nie som, iba sem-tam...ja mam 18 rokov, len tak informativne...a tymto chcem povedať, že ja o neho zaujem nemam a neviem ako mu to mam povedať...alebo mi aspon poradte, ako sa spravate vy romantičky, alebo vy romantici, čo očakavate od bab...
romantici, romantičky pište
chaaapem chapem... vies len no ono ho uz nezmenis, proste je taky aky je... a najlepsie asi bude ak ho zastavis co najskor lebo cim viacej s nim udrzujes kontakt tak tym tazsie to potom bude prenho ked si uvedomi ze to nema zmysel... aj ked jemu to mozno nikdy nedocvakne kedze ma tie ruzove okuliare na ociach
tak to mas tazke. tu uz neviem poradit.
elwinka, ved aj ja som taka, že hned všetko poviem na rovinu, ale jemu to nedokážem takto povedať...on je dobry a mily, lenže ja na taketo nie som...nehovorim, že to nie je pekne tie sviečky a ružičky a večera a taketo veci, ale to iba raz za čas, ale nie stale...on je taky, že by sa ani nedokazal len tak vyspať priležitostne, keby na neho prišla chut...berie to tak vážne...lenže ja som realistka, žijem nohami pevne na zemi a priležitostne si aj zasexujem, ale to len s byvalym :)
tak je tu nejaky Roman Tička ?
skus mu kupit vonave tycinky od vietnamcov z trhu. dnes maju novorocnu zlavu.
tak toto je tazka situacia lebo to podla mna bude niest velmi tazko ked ho odmietnes... romantici su zvacsa dost citlivi... musis mu to nejako jemne dat najavo, ja zvyknem po lopate hovorit taketo veci takze ja by som problem nemala... inu moznost nemas.... iba mu to povedat...
a inac... mne by sa pacil mozno taky romanticky chalan... ze ruzicka, sviecocky.... pekne :)