vysoky tlak?

jana123

RNG, mohol by si mi prosim napisat konkretne vyrobky a kde ich najdem na moj email janulka717@centrum.sk. Velmi sa v tom nevyznam..dakujem velmi pekne.

RNG

V prvom rade extra mineraly, najlepsie balancovana zmes, nie jednotlive, napr zmes na kosti. Potom niektore B vitaminy(obcas Stress-B)
A na serotonin St Johns Wort, 5-HTP, L- triptophan, SAM-e a podobne. Bolo to v rozlicnych temach, od paniky, po strach, fobie, tetanie, tachykardie(zrychlene a nepravidelne srdcove tepy)atd.
Vsetky tieto prejavy su z poruseneho nervoveho rezimu, ci uz vodivost nervov(iony, mineraly), alebo neurotransmitery(nervove vodice) v mozgu, tu dam zo slovniku Wikipedia:

Around 10 "small-molecule neurotransmitters" are known:
acetylcholine
monoamines (epinephrine E, norepinephrine NE, dopamine DA, serotonin 5-HT, and melatonin)
3 or 4 amino acids, depending on exact definition used: (primarily glutamic acid, GABA, aspartic acid & glycine)
Purines, (Adenosine, ATP, GTP and their derivatives)
Fatty acids are also receiving attention as the potential endogenous cannabinoid.[citation needed]
Over 50 neuroactive peptides (vasopressin, somatostatin, neurotensin, etc.) have been found, among them hormones such as LH or insulin that have specific local actions in addition to their long-range signalling properties.
Single ions, such as synaptically-released zinc, are also considered neurotransmitters by some.[citation needed]
Nitrogen monoxide (NO)
The major "workhorse" neurotransmitters of the brain are glutamic acid (=glutamate) and GABA.

jana123

RNG ale ake prirodne doplnky...? AD som potrebovala, lebo som uz nedokazala normalne fungovat, nemohla som chodit do prace...bola som hotova,ustrachana,mala som panicke ataky. A ten tlak sa mi zacal zvysovat vtedy.

RNG

"lieky" na uzkost , tj synteticke drogy maju medzi svojimi zlumi nasledkami aj kolisavy krvny tlak , aj zvyseny tep. Mozes si to najst na pribalovom letaciku.
Ja odporucam miesto syntetickych antidepresiv prirodne doplnky, vitaminy, mineraly a polotovary na neurotransmitery, podla potreby.