Poraďte mi niekto,prosím,dobrého gynekológa v Ba,kt.má aj mimo bratislavské pacientky.Nie som z Ba a mám s tým problém,buď berú len zo svojho obvodu,alebo za nekresťanské peniaze.Vďaka.
Gynekolog v BA
Ahojte, chcem sa opytat, ci niekto poznate MUDr. Angeliku Czirokovu z GPN - nechodi k nej niekto? Aka je? A aka je tam sestra? Hladam si gynekolkogicku (prvu), hladam niekoho, kto mi nesposobi hned na zaciatku nejaku tramu:)Dakujem!
No ja mam velmi zle skusenosti s gynekologickou a tiez by som si rada nasla novu, ale kamkolvek po petrzalke som sa chcela objednat, tak ma vypoklonkovali prec, lebo nepatrim do rajonu..ale to bolo tusim uz zrusene?!
MUDr. Magdalena Mayerova, sidli na Racianskej 34 vo Figare naproti Mladej Gardy. Super odbornicka. Ja k nej chodim 9 rokov a dochadzam k nej 100km, tiez som sa o nej dozvedela na odporucanie.
ahoj.
ja po poslednej skusenosti s mojim gynekologom som sa rozhodla, že si chcem najsť nového. ale bohužial si musím nájsť takého ktorý sa rozumie aj ako pôrodník lebo budem mať rizikové tehotenstvo. nepoznáte niekoho takého fakt dobrého gynekologa v BA?
Doporucujem doc. Korbela, ordinuje na Antolskej, tam aj pracuje a potom ma este dve ambulancie kde chodi raz do tyzdna v poobednych az vecernych hodinach: na polikklinike Mytna a v Budmericiach. Neplati sa nic extra, robi cez poistovne. Skvely odbornik.