Gynekolog v BA

kvietokd123

ahojte chcela by som sa opítat ak by mi niekto vedel poradit neberiem antikoncepciu mala som pohlavný styk a menzes mi meška už 4den je tam nejaka pravdepodobnost že som tehotna??????? dakujem vam za odpoved NIKA

chavi

Ahojte, chcem sa opytat, ci niekto poznate MUDr. Angeliku Czirokovu z GPN - nechodi k nej niekto? Aka je? A aka je tam sestra? Hladam si gynekolkogicku (prvu), hladam niekoho, kto mi nesposobi hned na zaciatku nejaku tramu:)Dakujem!

evik18

v raci je skvela gynekologicka s milou sestrickou.su na poliklinike pri skole na druhom poschodi..doktorka sa vola Šablová.je skvela a da sa s nou dobre pokecat

qiu

cyankali..ako ťa mohli vypoklonkovať? ved je sloboda výberu lekára. A rajonizácia znamená, že ťa doktor v tvojom rajóne nemôže odmietnu, ale pokiaľ ostatní lekári nemajú plno tak nieje dôvod aby ťa odmietli.

cyankali

No ja mam velmi zle skusenosti s gynekologickou a tiez by som si rada nasla novu, ale kamkolvek po petrzalke som sa chcela objednat, tak ma vypoklonkovali prec, lebo nepatrim do rajonu..ale to bolo tusim uz zrusene?!

agina

MUDr. Magdalena Mayerova, sidli na Racianskej 34 vo Figare naproti Mladej Gardy. Super odbornicka. Ja k nej chodim 9 rokov a dochadzam k nej 100km, tiez som sa o nej dozvedela na odporucanie.

eviku18

ahoj.
ja po poslednej skusenosti s mojim gynekologom som sa rozhodla, že si chcem najsť nového. ale bohužial si musím nájsť takého ktorý sa rozumie aj ako pôrodník lebo budem mať rizikové tehotenstvo. nepoznáte niekoho takého fakt dobrého gynekologa v BA?

qiu

ja ako obvykle odporúčam MUDr. Dagmar Ružičkovú :) ordinuje v Lamači ak by nieto chcel bližšie informácie tak pošlite e-mail.

Rokytko

Doporucujem doc. Korbela, ordinuje na Antolskej, tam aj pracuje a potom ma este dve ambulancie kde chodi raz do tyzdna v poobednych az vecernych hodinach: na polikklinike Mytna a v Budmericiach. Neplati sa nic extra, robi cez poistovne. Skvely odbornik.