Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekolog v BA

giny

Dakujem strasne moc :) tak snad ma nezrusia a konecne bude pokoj zo zhananim novej doktorky. Prajem pekny den, agina :)

agina

Netreba sa objednavat.Ked vyjde von sestricka, povies jej, ze si tam prvykrat a ony ta uz usmernia.Ja k nej chodim uz 9 rokov a neplatila som vobec nic. Neviem ti povedat, ako je to teraz.Nejake chechtaky si radsej vezmi.Hlavne karticku poistenca.

giny

dakujem agina :) a treba sa k nej objednavat?ci staci ked k nej dojdem a pockam si v cakarni?asi hned zajtra k nej zajdem, ak sa netreba objednat:)neplati sa u nej nic?

giny

ahojte!:) chcem sa spytat, ci bol niekto v poslednej dobe u doktorky mayerovej a ci este berie nove pacientky.tiez mam problem zohnat novu lekarku...a este, ze ci nahodou mudr.mayerova nema dovolenku v tomto obdobi.:)Dakujem a prajem pekny den vsetkym

karol

to chavi - myslim, ze celkom dobre poznam lekarov z GPN, vacsina z nich predtym Koch. Ale doktorke Czirokovej by som sa radsej vyhol. Pokial je to mozne tak vrelo odporucam Mudr. Demecka. Manzelka mala velky problem chodit ku gynekologovi a teraz je to o dost lepsie...

kamoska1

chavi - ja mam s czirokovou velmi zlu skusenost...je sice mila ale mala ma v pazi....nevedela mi pomoct, ja som si na nete hladala veci, co mi pomozu a az ked som na nu naziapala po pol roku ze na mna kasle, tak mi nieco vybavila.....a som preto aj z GPN odisla...mam platit 3.000 za rok za to , ze sa mi lekar nevenuje a kasle na moje problemy?