Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing do obocia

monika987

to ze telo neprijme piers znamena ze postupne sa začne ta kozicka medzi guličkami stensovať a bude tam stale menej a menej a nakoniec to ostane visiet len na uplne tenučkej kozicke ze to budete musiet dat von aby sa to neroztrhlo fakt milimetrovy pruzok koze. mne sa to stalo s piersom na pupku, dala som si ho este raz a opakovalo sa to, takze uz som bohužial bez okrasy

jurdo_xxx

No ja mám v obočí pierc asi 2 mesiace a nemám s ním absolútne žiaden problém. Robili mi to v štúdiu za 600,-. Pekne v rukaviciach. Dali mi nejaký roztok a s tým to čistím. Nehnisalo mi to ani to nebolelo.

Tiež som sa bál že mi to vypadne... ale nie kvôli tomu že by mi to telo neprijalo. Jednoducho preto, že by sa mi jedna z guličiek odkrútila... a aj sa stalo...v strese som zbehol po náhradný pierc čo mám vždy pri sebe v peňaženke a "štichol" som to tam. Išlo to celkom v poho. Ale pochybujem že by to lne tak vypadlo, keď to telo neprijme. Neviem ako sa to prejavuje, ale neviem si ani predstaviť ako by to mohlo vypadnúť...

Určite to nebolí najviac... nebolí to skoro vôbec (ak nenastanú nejaké problémy) ... na vonkajšom kraji obočia kde sa pierc prevažne dáva je málo nervových zakončení. Skús si tam normálne trochu zaryť nechtami a uvidíš že to nebolí nejak veľmi... v porovnaní s inými časťami tváre/tela...

Vážne je to v poho...

žabka1611

ahojky..moj priatel ma tiez v oboci a pri prepichovani mu prepichli aj zilu..to bolo krvi..bleee....asi hodinu mu tiekla krv..a hojilo sa mu to vyse pol roka!! ale teraz je to uz ok..a vyzera to krasne :))

zicherka

nooooo ja mam pierc v oboci rok,prepich som skoro ani necitila-pohoda,kazde rano a vecer cistit antibakterialnym mydlom a vyplachnut slanou vodou..s morskou solou!!!!teraz idem dat do jazyka alebo do pery:Pcaute

freeda

cawte ja som sa chcela spytat ze ked si dam to obocko prepichnut ci mozem mat obocko vysklbane a ci to nebude nejako smiesne vyzerat?

sebastiani

je pravda že ked mi telo neprime ten piercing v obočku tak jednoducho vypadne??ako sa mam proti tomu braniť a ako to zistim??mam ten piercing 1tyžden a hrozne sa bojim ze mi wypadne...poradte prosiiiiim?????

avel

ahojte nasel by sa tu nejaky odbornik alebo odbornicka na piercingy do obocia potrebovala by som poradit a surne jak je to mozne(hlavne co sa tyka tvaru,piercingu).Dakujem zatim (jak mozete posli mi nejake info e-mailom jak nieco mate velmi pekne dakujm pa)

vevuska1313

Chcem sa spytat ci mi ostane jazva ked si vytiahnem piercing z obocia? dala som si obocie prepichnut a mama teraz chce aby som si to vytiahla....ako sa mozem tej jazve vyhnut? a mam si to vytiahnut doma alebo ist radsej k nejakemu chirurgovi?

janulaaaaa

ja mam piercing v oboci uz rok a pohoda. bola som si to dat spravit v piercinovom studiu. vybrala som si nausnicu a typek mi to prepichol s ihlou. poviem vam, ze strach bol väcsi ako ta bolest. bolelo to iba ked mi to prepichol a ked mi tam daval nausnicu. odvtedy ani neviem, ze tam nieco mam.... stalo ma to 800 alebo 900 sk, to uz si presne nepamätam. zo zaciatku to hnisalo ale cistila som si to s alpou a pohodicka:))) takze odporucam, nie je to nic strasne, da sa to prezit. a co sa tyka tej bolesti, kazdy clovek je iny, cize niekoho to boli menej, niekoho viacej a niekoho vobec. takze sa nespoliehajte na reci ze to vobec neboli atd....