je tam dake riziko krvacania alebo ani nie??? chcem nieco viac o tom vediet ... hlavne od tych co ho maju
Piercing do obocia
no moj chalan si to dal spravit, krvacal dost velmi :DD ale preslo to za par minut...a oplatilo sa, vyzera perfektneee :)) myslim ze priercing krvaca stale na zaciatku...ja mam v pupku a v usiach a nekrvacal vobec,ale nekomu zas moc kravaca...takze je to individualne...ale stoji to za tu kratku bolest :)
je to normalny pearcing-ako napr. do nosa alebo nad peru.v kazdom pripade si ho ale davaj robit iba v serioznom podniku-tak predidez komplikaciam-radsej obetuj viacej penazi, ako ti to ma 2 mesiace(a mozno aj viac) hnisat
mne sa to moc paci v oboci....
achoojtee=D..mno ja straasne chcem pierc do obočka ale velmi sa bojim že sa mi to zapali alebo mi vyrastie..prosiim poradte mi niekto s tym hlavne kto ho ma..diki moc potrebujem vela rad..=DD..píste mi na pokec na supergirl547..alebo na mail supergirl547@azet.sk..za rady vopred dakujeeem..
davala som si piers 31.8. .... dost som stresovala ked som isla do studia, myslela som ze ma bude prepichnutie obocia boliet, alebo potom obocie, ze s ami to zapali alebo to bude hnisat alebo tak.. ale prepich nebolel, nic sa mi nedialo s ranou akurat to treba cistit... absolutne neviem o tom zeby som nieco mala v oboci.. a je to peknucke.. takaze ak mate nejake obavy tak nemusite mat a ked si v studiu idete dat piers tak ten co vam ho bude robit vam vsetko vysvetli...
no joo to je mojee ja mam piercing v obocii no je to pecka to sa mi furt pacilo a stale som to chcela no a nakoniec som sa nasrala a tak som si to sama prepychla no nastastie vsetko dobre dopadlo
Ja mam piercing v oboci uz 2 roky. Prepichnutie nebolelo, nic nekrvacalo, problemy s nim zacali az neskor.
Aso po 2-3 mesiacoch mi okolie piercingu opuchlo, zacervenalo a hnisalo.
Piercerka mi povedala, ze to je folikularna cysta, ktora vznika zapalenim chlpkovych korienkov v okoli piercingu. Zmizlo mi to, pierc bol v pohode, po tyzdni som to mala zas, zmizlo to.... a takto sa to opakovalo par mesiacov, s mensimi ci vacsimi pauzami.
Vsimla som si, ze sa mi to neskor urobilo vzdy, ked som si vytrhala obocie okolo piercingu.
Teraz uz sa mi to nastastie nerobi, piercing je zahojeny.
Hlavne sa o to treba starat, prve mesiace intenzivnejsie, kym sa uplne zahoji, ale aj po zahijeni je dobre si to obcas vycistit ci uz antibakterialnym mydlom alebo nejakou cistiacou vodou.
Mne na tie opuchy pomohla normalna pletova voda s tea tree.
No ja mam piers. uz od 22.5.09 dal som si to do obocia a je to super a sexi chystam sa este do jazyka. Ale co sa tyka obocia tak to vobec neboli teda mna ani som nevedel a uz som to mal v oboci. troska to je opuchnute ale nie moc a potom sa mi spravil taky mensi monokel ale to pocase zmyszlo je to super. Treba si to stale cistit a nenatahovat!!!Dam Vam radu nedavajte si hned spice ako ja lebo budete mat zozaciatku proble sa umyvat a spat vsade sa zapichente ako ja :))) Ale teraz je to uz super :) clovek si na vsetko zvykne :) Kto ma neake otazky nech mi kludne pisne aj na pokeci Trunks@azet.sk
chcel by som sa opytat dal som si piercing do obocia a o 3 dni mi opuchlo oko .... co z tym mam robit niekto kto sa v tom vyzna nech napise na moj mail velmi prosim .... a opuchlo mi ani nie tak obocie ako viecko ...... co mam z tym robit prosim pomozte napiste mi na mail kadet_pecka@azet.sk
alebo na nick na pokeci kadet_pecka