viete mi poradit nejaky energ napoj pre vzpruhu pred skuskami ..abo redbull je dobry proste aby som bola celu noc fit a vedela sa ucit .....pribera sa z toho?
redbull----pomoc pri uceni
Ja sa pripajam ku RNG mala by si ho pocuvat.Ja v noci ovela viac vydrzim ked si dam paru pomarancov,alebo cirton,proste ovocie a zeleninu a nie Kavu,redbull atd.Musis pochopit rozdiel.Ovocie ti energiu doda a vsetko s tmy spojene.Redbull,obsahuje alkaloid KOFEIN,ktory nedodava energiu ale potlaca unavu,lebo sa usadza v mozgu,nejako na takej casti ktora radi biorytmus,ze ked si unavena chce sa ti spat apodobne.Myslim,ze ked budes mat dobru vyvazenu stravu ovocia a zelenini,budes po veceroch v lepsiej forme na ucenie a NIELEN NA UCENIE:D ale neze sa z teba stane vegetarianka:D
deniska, precitaj si jeden odstavec, potom si povedz co si si zapamatala, chod na dalsi odstavec, potom si zopakuj celu stranu atd. :)
ahoj pomozte ja newem ako sa mam ucit mam si 100 krat precitat alebo ako???
neviete niekto poradit dake tie lieciky na ulahcenie ucenia, nie na prekrvovanie mozgu, a zvysovanie koncentracie, ale nieco aby som sa lepsie, lahsie, efektivnejsie ucila..
moja sestra cez skuskove fici na energi drinkoch, je tam vela kofeinu a aj sacharidy ktore potrebuje mozog aby pracoval..ael ja osobne pijem radsecierny caj, pripadne zeleny...cez maturu som mala aj dake tabletky a momentalne mam tiez dake tabletky s ginka...nahovaram si, ze to pomaha :P
Zeleny caj okrem stimulantu, teinu(kofeinu podobny alkaloid) obsahuje aj silne antioxidanty, polyfenoly, ktore zlepsuju cirkulaciu krci v mozgu.
Extakty zo zeleneho caju nielen zvysuju metabolizmus(zmesi na chudnutie) ale povazuju sa za nootropics, zlepsujuce funkciu mozgu.
Red Bull obsahuje aj zen-sen a taurin,to su ucinne latky.V lekarni sa da kupit zen-senovy sirup,je zdravy a ucinny:)
mne osobne nezaberajú energy drinky,mne strašne pomohol pri príprave na skúšky zeleny čaj-milenium vittal...ale na kazdeho plati asi cosi ine
skus 100 grapovy dzus a kofolu, mne to pomaha
mne funguje len kamikaze a semtex