zaujima ma ze kde maju chalani erotogenne zony kde ich vzrusuju dotyky...nemyslim penis ale aj ostatne partie tela...dik...a piste lebo o tomto nikde neni nic popisane...
KDE MAJU CHALANI EROTOGENNE ZONY?
od elwinky?
ale od koho?
finch-ja mam vsetko sladke a tekute rada a este ked to bude na penise,tak tym lepsie:) takze cakam na navrhy
zda sa ze sa to nejak zastavilo. jedine tu je to este otvorene. hmm , tekute granko to moze byt dobre, ale co tak jahodovy sirup.
elwinka, ja mam 20. aj mna tvoj vek zaujima:)
pockaj akoze bez oralu ked ho robis ty alebo ked je tebe robeny? :) lebo ja ho strasne rada robim, ked na nom vidim ako sa mu to rata tak ma to brutalne tesi, ani potom nepotrebujem aby mi to vracal... aj ked na druhej strane by som sa nejako nebranila:)) predsalen oral je oral...
a hm jahodky... my sme takto intimnejsie spolu iba dake dva tri tyzdne takze este sme az takto neexperimentovali... ale chceli sme vyskusat take to Granko v tube, to take tekute... lebo sme silvetrovali spolu tak reku ze si urobime cokoladovy novy rok..:D ale nakoniec sa to k tomu granku ani nedostalo a zaobisli sme sa aj bez neho.... zuzka mozem sa ta spytat ze kolko mas rokov? len tak informacne:)
joj,no to by som aj ja tak elwinka chcela...2-3minutky a ide sa sexovat.ale zas sa musim priznat,ze ja by som bez toho oralu asi ani nedokazala zit.ozaj,a pri orale ste uz nieco pouzili? my sme mali jahodky.velmi dobre.
finch>> lol:) tak to je podla mna celkom logicke
zuzka>> nooo tak ked sa to vezme tak ze je okamzite vzruseny tak potom oralne iba par minut, fakt iba dake dve tri... neviem ci to je v tom ze som taka dobra alebo skorej v tom ze on je taky rychly:D
nic si z toho svojho nerob, na zaciatku som bol z toho hotovy do dvoch minut.
elwinka-tak to ty musis mat uz prax v tej hre.ale ved to je len dobre,ze toho svojho pritahujes a ze je zdravy.a ak sa smiem spytat, ako dlho sa mu venujes oralne?