zaujima ma ze kde maju chalani erotogenne zony kde ich vzrusuju dotyky...nemyslim penis ale aj ostatne partie tela...dik...a piste lebo o tomto nikde neni nic popisane...
KDE MAJU CHALANI EROTOGENNE ZONY?
mno omje osobne...
usko ako uhh uplne super ked mi hryzie cuca usko a este ked to tak mlaska...mno az mam zimomriavky (tzv.sexomriavky)
potom aj bradavky a potom ked mi nechtami po brusku skriabe..or to je jedno kde ale nechty a trochu pritlacit ..uuuuuuuh to ma bere
Ten moj ich ma tusim vsade:) ale najviac ho vedia dostat uska-sepkanie o tom aky je uzasny, masaz chrbta a kruzenie okolo bradaviek...tym sa vacsinou predohra konci, nevydrzi a vlitne na to:)
akosi sa to tu kusok zvrhlo od temy :D minule som objavila, ze je dost sranda priatelovi tak pocmulkovat semenniky... to som cakala ze vyleti z koze od vzrusenia... (to len tak by the way, lebo to tu nik nespomenul :))
neviem, uz som z toho domyleny.
:D ale to mas skade prosim ta
moment, moment, elwinka, ty si panna? to mi nejak nesedi. som z toho uz domyleny
vaau to preco pridalo dvakrat
ved ale neverim ze si este nemal ziadnu potensionalnu babu s ktorou by si mohol o to panictvo prist, to mi netvrd