Stravovanie, recepty na schudnutie

elvira

Urcite NIE taketo (kopec kalorii a tuku): tbn0.google.com]
ani taketo: tbn0.google.com] ci taketo: tbn0.google.com]
VHODNE su: obycajne ovsene vlocky, ale aj take celozrnne spaldove .. tbn0.google.com] i ked tie su trocha sladsie. No a spaldove pukance (s medom ci bez) su tiez v pohode a mnam mnam !

usiko

miselka,
sorry ze tak neskoro....kupijem si rozne druhy, mam vzdy zmes kesu, lieskovne, para orechy, arasidy, mandle, kupujem ich v metre samostatne a vzdy si odoberiem z kazdeho druhu nieco...

usiko

ja velmi lahko schudnem takto:dopoludnia , teda od rana do vecera asi 7 kusov ovocia, ako jblko, banan, citrusy a orechy...tych jem vela, lebo som vegetarian a obsahuju okrem dobrych tukov aj kopec zivin atd. Inak tuky v otechoch pomahaju chudnut.....a vecer vecera ako napr. rizoto so zeleninou a kompot, cestoviny so zeleninou a jogurtom alebo fazulova, azulkova polievka, namiesto zaprazky jogurt pridat do hotovej, zemiaky s redkovkou a jogurtom, gtrenadir ...atd. ale jest len dovtedy kym necitis ze uz nie si hladna....no a dokym nejdem spat zobkam kysle uhorky, susene slivky mrkvu alebo tak nejako...zabudla som pipomenut, ze drzim aj delenu stravu uz 10 rokov a vahu mam rovnaku...mam 30 rokov, 163 vyska, 49-52 kg vaha....

natalia sucha

ahojki ahojki ja mam 22 rokov a za 1 rok som schudla 25 kg.A som s tym veeelmi spokojna.Schudla som tym ze som zacala jest iba zeleninu a to o 1,o osmej rano 2,o jednej na obet 3, o siestej na veceru ok. tak to je vsetko ak chcete schudnut a skoro nic preto nerobyt no tak spravte toto a vasa nadvaha bude vyriesena =O))))))) heeee pa pa

nikča

tak na ranajky podla mna su najlepsie ovsene vlocky,rozne cerealie alebo celozrnne chlebiky,ale mnozstvo ti neviem presne povedat ze kolko z nich.. ale na ranajky mozes skoro vsetko a viacej.. ale tym nemyslim slaninu alebo parky.. a ani 4 rohliky alebo tak.. hh ..