Chalani mate radi predohru? Ak ano co na vas zabera najviac?
predohra
a zas je ticho na fore, vtedy viem ze je moj cas.
podbrusko - neviem preco ale to slovo sa mi zda velmi sexi. zlvastne.
nuz sweetie (sladicko - zeby to bol spravny preklad?), to je od teba pekne ze to nemyslis v negativnom zmysle:P. do tohto fora pisem bud zo skoly, z prace malokedy ( tu radsej nie, nikdy nevies co tvoj zamestnavatel moze na to povedat) a niekedy z domu. a rokov, nuz zatlkat nebudem , 25-tka na krku.
finch, existuje tema do ktorej sa nezapojis? odkedy som toto forum objavila a obcas sem zajdem mrknut, vidim tu tvoje aktualne prispevky..(nemyslim to v negativ zmysle...to co pises ma aspon zmysel na rozdiel od niektoryxh)kolko mas rokov ak mozem vedet?a co vlastne robis? myslim, pracujes vobec? alebo si tymto forom kratis cas v praci?
jaaj tak to je uz ina rec.
ale vseobecne vezmem aj take osvedcene , ako kazdy: spolocna sprcha, masaz spankov, hranie sa s vlasmi, cmulanie jazyka, krk samozrejme nesmie vynehcat, a dolna cast chrbtice. Okrem hrudnika v predu nemusi stvarat ziande dive kusky.
hej aj ja mam rad predohru, ale tvrdsieho razu. raz ma partnerka poliala horucou cokoladou na hrudnik a potom ju zlizala. ako to ti vysvetlim sweetie, hmm niekedy vo vztahu musis byt inovativny.
mato co blaznis, podbrusko? tak ak je to pravda, tak to si prvy.
mam ju rad.