ahojte, ja 18 priatel 23, chodime spolu uz pomerne dlho, no bojim sa toho ze ak mu naznacim ze je cas na dalsi krok vo vztahu-sex, tak ma odmietne. co ak ano? lubime sa velmi, no ja nechcem vyzerat jak truba ked mu nieco naznacim, a on povie ze nie...ako vycitit ze to chce uz aj on? dikes
odmietnutie?
ha, a pritom by to malo byt asi naopak, ved som mladsia. no nie ze by som uz bola nejaka zhava do sexu a celeho toho, ale predsa ved on ma viac rokov a nenapadne ho to? alebo co..a zase ked mi niekto povie ze sa o tom treba otvorene porozpravat... okej, trebalo by, ale co zacnem temu: "milacik, kedy uz konecne budeme v posteli?" ved to je hlupost...
hej a mozno chce sex az po svadbe.:)
skus mu vliezt do nohavic ked sa budete nejako maznat..a myslim ze nato ti nie nepovie :) a potom uvidis co bude..ak to nebude aj vtedy tak myslim ze neskor určite ano lebo tym si mu dala jasne najavo ze mas zaujem aj o niečo ine nez drzanie za rucicky :)
ked sa na to necitim. s novou znamostou vzdy je vzdy potrebne nazbierat odvahu. je to ine ako ked niekoho poznas uz dlho.
ale zas ja nemam problem povedat ze sa na to necitim, a kludne poviem trebars ze o tyzden alebo dva to bude OK. ale este som nijaku neodmietol tak aby som jej povedal ze teraz nie a neviem kedy ano.
no.. okej, naznacim a chudak nebude pripraveny. a ja urcite ochranu kupovat nebudem!! tak utrieme usta a ideme domov...
v istych situaciach?? napriklad?
pozri ak nie je zastancom sexu az po svadbe tak ti ziadny chlap nepovie nie :)
mne to byvala tiez len naznacila prvykrat, nepovedal som nie, ale kazdy je individualny a aj ja by som v istych situaciach odmietol.
jasne ze nie, a myslim ze dotyky su normalne u kazdeho
no akoze nikdy ti nenaznacil ze ti chce vliezt do nohavic alebo sa ta nikdy nedotykal? proste ani petting ste nemali?