ahojte, ja 18 priatel 23, chodime spolu uz pomerne dlho, no bojim sa toho ze ak mu naznacim ze je cas na dalsi krok vo vztahu-sex, tak ma odmietne. co ak ano? lubime sa velmi, no ja nechcem vyzerat jak truba ked mu nieco naznacim, a on povie ze nie...ako vycitit ze to chce uz aj on? dikes
odmietnutie?
ok , tak ja tu uz neviem poradit. ani tak, ani tak. ked na neho neplatia slova, a ty sa bojis nieco podniknut tak ja uz neviem co ine sa da spravit. hadam len telepatia pomoze , ale to neviem ako sa robi.
ty mas furt ale komplex z toho ze ti povie nie..nepovie!tak ked mu tie gate nechceš rozopinat tak mu tam vlez bez toho aby si mu ich rozopinala :P ak ti tak vadi to rozopinanie :PP
no fasa... tak sa dohodnite...a zase aby som sa ho spytala na vyssi stupienok a povie ze este nie, tak sa prepadnem od hamby asi...=))
prečo prudke?? za to ze si panna nemozes chciet?
nassaska , nemyslis ze na pannu je to prilis prudke, rozopinat zips?
no to si nemyslim ze do smrti. kazdy sme iny. niektori sa boja, ja napriklad panny preferujem. to sa zase neda tak povedat. A k tej veci: nohavice mu nerozopinaj ked sa na to necitis, ale mu navrhni to co som tu pisal: zobrat to na vyssi stupienok.
co ono?? tak musis nejako zacat ked chceš snim mat ten sex..proste mu ten zips rozopni a ked chceš vidiet aj reakciu tak mu ho rozopni vtedy ked sa bozkavate a tak mu uvidis aj do oci
ale zase je to aj o tom, ze u nas patri maznanie medzi normal. a ked to uz mam rozpisat aby sa pochopilo; ked an neho pritlacim tak nic...a zase aby som mu hned nohavice rozopinala...pride mi to uz dost ono....
finch-- netvrdim ze sa snim musi hned vyspat..ale proste dat mu najavo ze chce viac.
no hej finch, tak teraz ostanem do smrti panna lebo kazdy sa bude bat nacat ma...=))