Už vyše týždna nejem - čo mi je?

dika

Barbinka ved ja viem, len sa na tebe smejem aka si sprosta haha... nechas sa nachytat na vsetko, ludia si z teba iba robia srandu.

dika

Podla mna je to Anorexia nervosa a nie Anorexia mentalis. Mas stiahnuty zaludok, mala by si pomalicky zacat jest, aby si neochorela.

barbinka

dyka: to bol preklep, kebyže si taká chytrá, tak na to prídeš aj sama a zbytočne sa tu nenavážaš. A na rozdiel od niekoho gramatiku ovládam.

kyblik

presne tak, ak to nieje zamerne a vybudovane "nechutenstvo" tak pravdepodobne sa nejde o PPP. Nechutenstvo moze byt priznakom napr aj depresie, nestalo sa nieco v tychto dnoch? nemas depresivne obdobie?

trinity

tak ja som nechutenstvo este nezazila, ved to aj vidno:D ako to prebieha? znizujes davky, nejes vobec..alebo ako? celkom ma to zaujima. A ake mas myslienky. Nie si vobec hladna? Dobre, nechutensvto tu je, ale ze by si nebola hladna?

danuska123

trinity,ved o to ide ze podla mna by tu nepisala ak by vedela ze neje lebo chce schutnut.tu ide pre nechutenstvo celkovo bez potreby schudnutia.zazila som take obdobie sama...