Uz vyse tyzdna som nedala do ust ani omrvinku.Uplne som stratila chut do jedla....jedlo my uz nic nehovori.Vkuse len pijem vodu.Co sa my to stalo?Bojim sa ci to nevedie k anorexii alebo bulimii.Poradte my prosim.
Už vyše týždna nejem - čo mi je?
ja sa smejem tak akurat z teba dika
dika: Aha jasné. Lebo ty poznáš moje okolie. Ja ťa urážať nebudem, neklesnem na tvoju úroveň.
Barbinka ved ja viem, len sa na tebe smejem aka si sprosta haha... nechas sa nachytat na vsetko, ludia si z teba iba robia srandu.
či dika
Podla mna je to Anorexia nervosa a nie Anorexia mentalis. Mas stiahnuty zaludok, mala by si pomalicky zacat jest, aby si neochorela.
dyka: to bol preklep, kebyže si taká chytrá, tak na to prídeš aj sama a zbytočne sa tu nenavážaš. A na rozdiel od niekoho gramatiku ovládam.
Barbinka.... a ty sa krasavica nauc sklonovat.
presne tak, ak to nieje zamerne a vybudovane "nechutenstvo" tak pravdepodobne sa nejde o PPP. Nechutenstvo moze byt priznakom napr aj depresie, nestalo sa nieco v tychto dnoch? nemas depresivne obdobie?
tak ja som nechutenstvo este nezazila, ved to aj vidno:D ako to prebieha? znizujes davky, nejes vobec..alebo ako? celkom ma to zaujima. A ake mas myslienky. Nie si vobec hladna? Dobre, nechutensvto tu je, ale ze by si nebola hladna?
trinity,ved o to ide ze podla mna by tu nepisala ak by vedela ze neje lebo chce schutnut.tu ide pre nechutenstvo celkovo bez potreby schudnutia.zazila som take obdobie sama...