prosim poradte,ktory dlhotrvajuci make-up je najlepsi?diky
vodeodolny,dotykuodolny make-up
Ja mam taky BB krem od Estee Lauder a som s nim spokojna. Kupujem si ho na Notino
Ja mam Collistar Foundation Perfect Wear z notina a je na leto uplne senzacny - lahky, kryje a drzi
ahojteee a ja bysom chcela povedat ze aj ja mam s tym skusenosti a velmi dobry make up je od la roche posay......vazne super kryje a dlho vydrzi a kazdy si mysli aku mam super plet ale to tak vazne nie je...a este je aj dobra taka tycinka od vichy dobre zakryje a netreba jej vela a mozes ist s tym aj do vody.....piste ohlasy na moj mail rada pokecam......
ja chcem ísť cez leto na kúpalisko, lenže mám oba líca červené od rozšírených cievok, tak by som si chcela obstarať DC vodeodolny makeup ten clinical alebo tak nejak sa volá a pozerala som si odtienea v ponuke je aj zelený....tak teraz neviem či si mám vybrať klasický odtieň alebo ten zelený, lebo pokial viem tak zeleným korektorom sa vyrovnávajú práve takéto začervenane miesta.....vedel by mi niekto poradiť prosím?:((nebudem zelená ako žaba?:D
Super je od Vichy Normateint, neotrie sa ani po spoteni.
tie od maybellinu, dermacolu, lirene, l´oréal
skus vyskusat Lasting Finish od Rimmel alebo SUPERSTAY SILKY dlhotrvajuci make-up alebo nestieratelny make-up OF 10 Perfect Wear alebo Q10 24h Control od znacky Dermacol. kazdemu "sadne" iny typ make-upu. musis vyskusat, ktory make-up bude pre tvoju plet najviac vyhovujuci:)
najnaj....no,ale pri nom nie je nic pisane,ze dlho drzi...a kde ho mozem pripadne kupit?
specifikuj drahy:)
pardon:d..220