caute bojim sa ze sa to nikdy nenaucim poradte. uz par krat ma pytala priatelka ale ja som to odmietol a povedal ze neni na to spravna chvyla.pomozte nemozem jej hovorit stale ze ne
Ako sa bozkávať
AHojte....tak ja som tiez si myslela ze bozkavanie je enjake extra tazke vlastne:Dtreba nechat iniciativu na tom druhom a vsetko je v pohode...prvykrat sa mi to zdalo kus trapne ale potom uz to bolo uplne v pohode nic natom nieje......a to mi verte predtym som sa tak bala ze jake trapne to bdue alebo co
dobry den prosim vas poredte mi moja frajerka sa chce somnou boskavat ale ja to nieviem co ma stravit prosim poratde mi
ahojte! ja len, ze ci si myslite, ze moze nastat problem pri bozkavani, ak on ma o MOC vacsie pery (no vlastne myslim usta) ako ja (aspon na pohlad sa mi to tak zda)....nemate nahodou nejake skusenosti.. poradte prosim
prosim vas poradite mi kedy alebo kde ju obdarit bozkom?Dakujem!!!!
hlavne nestresuj rob to co ona/on
(ja som sa to tak naucil O:-) )
moze pomoct ale je to en ... :
www.videojug.com
poradte prosim: a to aj baba ma dat chalanovi do ust jazyk pri bozkavani? Ja sa bozkavam s chalanom /sme v zaciatkoch/ ale nemam odvahu a neviem ci mam vobec aj ja vklznut jazykom do jeho ust a co potom??? DAKUJEM za mozny postup v bozkavani po vasich radach.DAKUJEM.........................
pradite pls ako mam bobozkat babu mam totiz len 13 a ona ma uz skusenosti a ja ne