Ako sa bozkávať

Domco669

Ja som sa prvy krat bozkaval v 15tich. A bolo to super :) treba len pockat na spravnu chvíľu a nie nie je klišé že to mas v sebe. Mas to v sebe. Proste sa uvolni a ides na to :)

Hambliv

Ahojjteee mám 15 rokov a viem možno je to hanba ale neviem sa bozkávať veľa krát ma dievča volala sa bozkávať ale odmietol som to lebo som sa bal že to poseriem .... Prosím pomôžte mi .... Chcel bi som sa bozkávať hovorím si dnes pôjdem dnes pôjdem a ako príde k tomu .... Dostaňem strach a poviem nie .. alebo si niečo vimislim .... Pls pomoc

Bejkasmejka

Ja som sa prvy krat bozkavala ked som mala 12 a bolo to super.
Moj chalan mal 13 bol o rok starsi a bolo to v pohode.

alenotak

ach,preco na priamu otazku clovek dostane vzdy len klise odpovede o tom ako to ide samo a ako to je v tebe. ono zas urcity vzorec na to existuje, nie su ludia az taki rozdielni.
na zaciatok - ziadne "strkanie jazyka do ust", vela ludi to tak robi, ale nepoznam babu ktorej by sa to pacilo.
zacni normalnym bozkom so zavretymi perami, ale nie ze len pusa a odtiahnes sa, ale ostanes a uz s perami vyvijas tlak
potom sa kusok odtiahnes a ides na druhu "pusu" ale tentokrat uz mozes perami akoby otvorit pery tej baby a jazyk nie ze strcis jej do ust, ale ak ho ona trocha vystrci, tak sa jazykmi len obtierate. Takto napisane to neznie nijak vabivo, ale to je prave to pekne filmove bozkavanie, vase jazyky vlastne neopustia vase usta, iba sa navzajom dotykaju.
a teda take veci popritom - velmi dobry je tlak, cize nie ze tvoja hlava sa nehybe a iba jazyk sa vystrkuje, ale ze s celou hlavou sa akoby snazis byt co najblizsie jej a perami a jazykom tlacis na tie jej. (samozrejme, nechces jej ublizit:D)
klasicky klise,ale ucinny tah je ruka vo vlasoch, na krku, tym sa nic pokazit neda.
a teda nerob to monotonne - zacat bozkom, pridavat tlak, jazyk, potom ked uz budes mat par pokusov za sebou, jemne kusanie do pery, bozky aj na tvar popritom, nie stale sa len ustam venovat.
a co sa hlavy tyka, urcite nou neotacaj na druhu stranu po kazdom bozku, ale zas ani zostat v jednej pozicii nie je najlepsie. raz za cas sa proste odtiahni, pozri sa jej do oci a zacni nanovo.
no,co este, na sliny pozor, a teda urcite vnimaj ju, ono to samozrejem funguje, ze sa spolu naladite, ale je blbost, aby si ratal len s tym, musis mat aj nejaku teoriu v hlave.
dufam ze ti to pomohlo trocha viac.
niektori to maju radi viac s jazykom, ja som tomu na chut neprisla,ale berem ze niekomu sa to pacit moze, takze kludne skusaj, ale na prvy bozk skor takto suchsie a jemnejsie:)

Ja :)

Ahojte :) Mám už takmer 16 a bojím sa bozkávania.. -_- Ako už som sa bozkával ale to som bol naliaty.. takže ani si to poriadne nepamätám.. :D Ja viem že to nie je nič hrozné, no bojím sa že dačo poseriem, že sa zahanbím.. a veci tomuto podobné.. :) Bol by som veľmi rád keby mi to niekto vysvetlí alebo ma nejako povzbudi.. -_- Ďakujem.. :)

lenpomali

Haha :D ja som sa prvý raz bozkávala keď som mala 6 rokov :D možno sa smejete ale to nebol taký božtek zo školky :D ľudia, to bol ozajstný francuzák s mojím spolužiakom :D doteraz mi to príde vtipné :D Potom som si dala pauzu a teraz keď mám 16 mám chalana a veľmi sa mi táto skúsenosť z detstva hodila :D Naozaj, nie je o nič dramatické :) myslím, že keď to príde budeš to vedieť :)

mistr T

Prvé bozkavanie je veľká haluz. Prvý krát som sa keď som mal 15 a pamatám sa ,že som sa veľmi hanbil a nakoniec som to prekonal a bozkávali sme sa asi hodinu a doteraz to mám zo všeckého najradšej:)