Papáte to priateľovi ?

Príspevok v téme: Papáte to priateľovi ?
...brano 1985

Chcel by som sa spýtať báb, či keď priateľa fajčíte či to aj prehltnete. Moja priateľka to nechce ani len vyskúšať prehltnúť. :( A pri tom by som bol rád, že dobre OK vyskušala si nechutí ti tak to nechajme tak no ona to ani vyskúšať prehltnúť nechce. Že vraj je to nechutné... Ja som sa odhodlal a ochutal som sa nechutím nejako moc zle a to hovorím ako chlap. :) Také nijaké skoro bez chuti to bolo...
Našiel som niečo na ochutenie spermií. :) ? www.lovesweeter.sk
Ale myslím že ananás stačí alebo máte iný názor ?

D_nika

ja som sa najprv brutalne bala mu to robit ustami, neskor v pohode a naposledy som ho nechala, aby sa mi do pusy urobil, ale v ziadnom pripade to papat necem... sak to je na iny ucel :D a vreckovky mame vzdy po ruke :) ani on sam nechce, aby som to papala.. ze na co... :))

dodussa

ja mam priatela, hocikedy mu fajcim ale nikdy sa mi este neurobil do ust. Ked to nanho ide tak rychlo sa odtisne, a chce to dokoncit pri sexe.. nechapem to, ja by som to tak rada chcela aby sa mi spravil do us. Co mam robit?

nikuska17

No ja som to tiez najprv nechcela prehltnut ze fuj ale neskor som to ochutnala a nebolo to take zle.Da sa to a dovtedy to uz vzdy prehltnem ved to nic neni a chut ani nevnimam:))

lilus

ja som to brala od zaciatku ako samozrejmost, je to lepsie, nemusime sa tym dalej zaoberat, hladat vreckovu a tak...a este aj ta spokojnost v priatelovych ociach, mnam :)a myslim, ze ked to uz ma v puse a tu chut na jazyku,tak jej to uz moze byt jedno lebo chutove receptory ma na jazyku a nie v hrdle...