Chcel by som sa spýtať báb, či keď priateľa fajčíte či to aj prehltnete. Moja priateľka to nechce ani len vyskúšať prehltnúť. :( A pri tom by som bol rád, že dobre OK vyskušala si nechutí ti tak to nechajme tak no ona to ani vyskúšať prehltnúť nechce. Že vraj je to nechutné... Ja som sa odhodlal a ochutal som sa nechutím nejako moc zle a to hovorím ako chlap. :) Také nijaké skoro bez chuti to bolo...
Našiel som niečo na ochutenie spermií. :) ? www.lovesweeter.sk
Ale myslím že ananás stačí alebo máte iný názor ?
Papáte to priateľovi ?
Ja len neviem preco to chces od partnerky... ak ju lubis a ked nechce tak preco ti to vadi? predsa pri milovani ide o to aby boli obidvaja spokojni, a pacilo sa to obom.
Ja som chalan a moja baba mi povedala, ze ked to spapam ja spapa aj ona. No tak, som sa dako odhodlal, ved to nemoze byt dake strasne spatne, ked to papa tolko zien,nje?
Nastrikal som sa jej do dlane a ochutnal som a bezslov prehltol (zvlastna chut)a ona potom tjez...
a bolo po probleme! (takto mozete vydierat aj vy svojich)
neviem preco sa vzdy oddiali, v pohode mi dovoli ho fajcit aj sa mu to paci ale nikdy to nechce ukoncit v mojich ustach. je to moj prvy sexualny partner a este som to nikdy neskusala ako to chuti, preto je tam aj ta zvedavost ale urcitym sposobom by ma to aj vzrusovalo a kedze ho velmi milujem tak prenho chcem spravit cokolvek. Nikdy by som nevzala do huby vtaka ktoreho majitela nemilujem bleee :D
keby baby od prvej fajky hned prehltali a nerozmyslali vobec nad tym bolo by to pre nich prirodzene, sak ked to mas v puse tha to prehltnite a mate pokoj! :)
aspon neni zbytocny bordel ked sa setko prehltne.
ked nemozes tu chut tha si daj zuvacku or cukrik nech mas sladko v puse...
no viac menej ano...ale je to priblizne to iste podla mna..ved ako u bab ..nie?
A ešte jednu otázku na baby. Vždy chutí inak ?
ja som s priatelom este sex nemala ale ked mu fajcim tak sa mi spravi do ust ale niekedy prehltnem a niekdey nie:D...
GALANA prečo to vyžadujú? Tak si stačí odpovedať protiotázkou, prečo aj ženy vyžadujú orál? Hmm My vám to tiež nevypľúvame keď to z vás vyteká. Podľa mňa aj pre tebe je krajšie keď ťa chalan líže a nevypľúva to z pohoršenou mimikou, že fuj... Stačí jesť veľa ovocia a nie všelijaké ťažké jedla a nemusí to byť až také fuj... Ale nemôže fajčiť vtedy je to že vraj horké ? Že vraj neviem to musí ženy posúdiť. No fakt je toho trochu veľa, veď skús že niečo vypľuješ a niečo spapáš, nemusíš všetko a určite to ocení. A keď toho nie je veľa tak to nie je zlé, veď skús iba oliznúť tak ako vám to robíme.. :)
Ja by som sa dovracala!Nie je to prirodzene,preco to chlapi vyzadujete od zien?Je to nechutne.