S pritalkov chodim uz vyse 2 rokoc mali sme psolu prvy sex ale chyba je vtom ze nevydrzim ani 3 minuty a som hotovy , poradte mi co mam robit aby som dlhsie vydrzal?a moj penis ma 12 cm tak to je asi dost malo ze? ja mam 19 a ona 18
Hamba?
ta co?
podla mna by si si mal pred kazdym sexom vyhonit...a myslim ze potom ti bude urcite dlhsie trvat kym sa spravis..!=D nije? vyskusaj bud tie kondomy alebo toto...
mozem sa spytat ako si merate dlzku?myslim ci len tak volne polozis pravitko ciho az uplne pritlacis na kost?ci sa to mera od brucha ci od semenikov?mne to vycchadza od 13-18a neviem ktore spravne
su kondomi menom durex performa.maju latku ktora znecitlivie penis a ty vydrzis o dost viac.kupis v lekarni abo skoro v kazdom tescu pri pokladni.
myslim ze ked to bol jej prvy sex, tak jej tych 12cm asi dost vyhovovalo...ved aj tak prve 3cm su najcitlivejsie a s 12 cm pekne dosiahnej na bod G....
12 centi je v poho. Najlepsie je podla mna tak 15-16 to je idealny vtak. Ja sa ale nastastie nemam na co stazovat. Zalezi na tom ako to berie priatelka ak jej to staci a vies s tym narabat je to v poho. No a co sa tyka toho ze sa rychlo spravis nauc sa to nejak kontrolovat. Chce to cvik ako vsetko.
fgf -- napisat takyto prispevok .. si pis ze si dmnt s mozgom za opicami
tych 12 cm zato sa nehambi natom nezalezi .. a s tym sexom, prejdi na prerusovany sex ... ked uz budes pri konci tak ho vyber a prejdi na oral.. po chvilke zas pokracuj a tak ..
12 cm :D ..to si pis ze to je malo