Dermabion - skusenosti

Lulu2011

dobre vitaminy, brala som v puberte fakt tvaricka ako babika :) kedze su tam B vitaminy tak urcite prospeje aj vlasom

perlita

ahojte citam ale nerozumiem,,pretoze ja som sa na FB docitala ze DERMABION je velmi ucinny na vlasy,,,, tak teraz neviem ci plet alebo aj vlasy hm??

linkin

Ahojte ja Dermabion užívam pravidelne. Vždy ako som ho vysadila sa mi pleť zhoršila resp. videla som ,že to nie je ono- ako s Dermabion. Treba skúsiť každému vyhovuje iné. Moja sestra tiež na neho nedá dopustiť a nie je to ani žiadny drahý liek - je dostupný skoro v každej lekárni. Je však pravda ,že nie vždy je to iba o vitamínoch treba prísť na to čo z jedálnička vyradiť čo pleti škodí a na aké jedlo ma zlú reakciu v podobe vyrážky . Ja nesmiem vela čokolády a žiadne mastné jedla ... pomohlo mi aj vynechanie mliečnych výrobkov - robí to zázraky :)

lolo

ahoj, aj ja som dermabion uzivala, no proti akne moc nepomaha, su to skor vitaminy potrebne pre plet.Inak existuje ete aj liek AKNELOT, kt. je urceny na akne.

majuška

Mylim, ze sa tvar zlepsila ale len o trosicku. Nejaký zazrak nečakaj. Uživala som ho 2. roky a potom som to vzdala a prešla radšej na prírodnu formu vitamínov.,