Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký doktor?

kacenka1919

vlastne v tom mas pravdu...lebo musis apson o necom vediet, ked nieco comu rozumiem citam fakt je to take skresleneee

garfas

no to zas neviem. Bez toho aby mal clovek nejake zakladne znalosti na nete nenajde nic mudre pretoze net je plny nepresnych a skreslenych udajov....

kacenka1919

tak dííky, ale podla mna je to skor smutné,že dnešná mladež si priblizne 70% info najde na internete nehovorím, ze niektore veci nie su dobre, ale kludne keby si sa posnazil tu najdes navod ako urobit vlastnu bombu alebo akodopestovat marihuanu....

garfas

mno ja mam dnes naladu vysmiat kazdeho xD A na tom ze si vyspelejsia na svoj nie je nic zle prave naopak. Je to lepsie ako keby si na svoj vek myslela ako praclovek.... Ja tu sice nic nehladam na nete a vsetko je z mojej vlastnej hlavy ale nepisem nic mudre. A aj to ze si dokazala najst tolko veci za chvilu na nete je dost dobre :)

kacenka1919

ja viem, ze si robis srandu,a spn si mi zlepsil moju pochmurnu naladu :DD ja som to len hladal na googli, nech vyzeram aj ja trochu mudro, snazims a pomcot, apson by som chcela hodit nejake povzbudine slova,a el pravdupovediac, mam lne alebo az :D 16 rokov ateraz ma mozno aj niekto vysmeje, ale niektori hovria, ze som vyspela na svoj vek... ale asi len vedomostami :D

garfas

nj ale kazdopadne ocenujem tvoju znalost slovenskej mediciny :D Vyznat sa v tom bordeli chce riadnu davku trpezlivosti. Len ci to nie je len tym ze u tychto lekarov travis viac casu ako doma ... xD AKYMI POHLAVNYMI CHOROBAMI TRPIS ???? :D (neber to osobne len sa bavim)

kacenka1919

ale aj ja som si myslela, ze ked idem ku vseobecnej , tak testy idu vzdy do labaku, rpesne, takze suhlasim s tebou :)

kacenka1919

garfasko :) to bdue rychlym netom, preto som tam aj chclea napsiat, ze na čo su fora ked sa to da najst an nete,a el chcela som pomoct, tak som sa na tom namakala pekne :D

garfas

no ale odpoved na otazku. Myslim ze na testy ti staci vseobecny lebo rozbor krvi ti aj tak budu robit v labaku a je jedno kto ti da vysledky xD