Zensky vystrek

Príspevok v téme: Zensky vystrek
devilka

Dobry den, chcela by som s dozvediet viac o zenskom vystreku, citala, som viac nazorov, a kazdy je iny. Tak som sa rozhodla spytat Vas. Asi pred dvoma tyzdnami, robila som sa sama, som chvilu pred orgazmom a pocas neho striekala. Najprv som si myslela, ze som sa pomocila.. No od vtedy sa mi stava vzdy. Ale len pokial si to robim sama. Je to normalne? Citala som, ze to dokaze kazda zena ale aj to ze je to nieco neobvykle... Bola by som rada keby ste mi napisali o tom nieco viac, alebo aj vlastnu skusenost, dakujem...

kacenka1919

asi tak mudr :DDD ved to je blbost aby to bolo ochoreniíe :DDDD ved na -odkaz odstránený- su zenske vystreky a urcite to nie je choroba :DDD a mal by si lepsi prejav keby si bol gynekologom

finch

najviac som sa nasmial na kombinacii Dr. Knotzer-a ; kvasinkove ochorenie vaginalneho povodu. no to je pecka. nielen ze si robi prcu este to aj super skomolil. Este aj keby povedal vaginalne ochorenie kvasinkoveho povodu , aj tak by to znelo zabavne.

garfas

tak aj ja mozem povedat ze som mudr. Garfas,CSc. a ze zajtra umrie lebo som odbornik a viem to naisto! chudak dievca potom ...to moze mat vseljake nasledky