RNG, par otazok na vas = pokracovanie

Príspevok v téme: RNG, par otazok na vas = pokracovanie
usiko

Tak teda ste mi na serotonin odporucili lubovnik bodkovany, lebo cipralex, co mi predpisal lekar je vraj navykovy.....Tak som si kupila v lekarni liek FELISIO 425 /hyperici extractum siccum/ Zlozenie: suchy extract z lubovnika bodkovaneho /hypericum peforatum/ 425 mg v 1 kapsule, je to suchy extract pripravenz extrakciou z lubovnikovej vnate....je to anti depresivum, chcela by som sa opytat, ci nie je tiez navykovy a co si o nom myslite....
A este vas nazor na toto: ten Cipralex som brala len tyzden, potom som prestala. Zabral hned na druhy den, ihned som prestala v noci chodit jest/ a to som chodila 6 rokov predtym.../, a bola som kludna apokojna ako anglican...a uz je to tyzden, co ho neberiem ale jeho ucinky akoby pretrvavali, stale nechodim v noci jest, ako som chodila asi 6 rokov pred uzivanim Cipralexu...neviem si to vysvetlit...pretrvavaju ucinky doteraz alebo sa mozog naucil ako sa ma spravat?dakujem pekne za odpovede....

usiko

dakujem RNG, za odpoved, pozriem v lekarnach este nieco, pozriem aj na nete v tvojom obchode, aj ked ma tvoja odpoved velmi nepotesila- A tebe ALTI dakujem za mile slova a podporu, velmi si mi tiez pomohla, budem pit a brat ten lubovnik dalej a uvidim, co to da...dufam, ze to prejde a mozog si bude pamatat, ako mu je fajn....

RNG

Ucinky cipralexu trvaju dlho, cim dlhsie si ho brala, tym dlhsie pretrvavaju. Ale nie su permanentne.
Pozrel som si na ten Felisio, tam vobec nie je urcene mnozstvo aktivnej latky, hypericinu. Takze neda sa vobec urcit klinicka ucinnost. Neda sa to porovnavat a obsah hypericinu sa moze menit od vyrobnej serie po seriu....
Taky vyrobok by som rozhodne nekupoval.
Okrem toho je aj poriadne drahy.

alti

Prepac, ze reagujem, hoci su otazky urcene RNG. Jasne, ze sa mozog naucil spravat v zaujme Tvojho zdravia a nepresviedcaj ho, ze to tak nie je, nehladaj pre inych racionalne vysvetlenia. JE TO TAK. Podpor to extraktom z lubovnika, len nezabudni, ze pri lubovniku /ani pri piti caju/ sa nema byt na slnku. Cize teraz ziadne solarko.