ahoj... prosim Vas ako prekonavate depresiu? som strasne nervozna uz od vcera..vsetci okolo mna sa hadaju, prenasaju to mna, neviem sa vpratat do koze, vsetko ma znervoznuje - hlavne situacia doma a to, ze som zo vsetkeho obvinovana - je mi do placu....
ako prekonávať depku??
Okrem mineralo v vitaminov sa da priamo alebo nepriamo zvysit hladina serotoninu v mozgu potravinovymi doplnkami(st Johns Wort, ktory v Nemecky pouzivaju na depresie miesto navykovych skodlivych drog a 5-HTP, s ktorej si telo vie priamo vyrobit serotonin(len 1 krok od serotoninu).
5-HTP je vytazok z rastliny grifonia frondosa
Magne B6 nie je liek,je to doplnok stravy-magnezium,velmi ukludnuje nervovu sustavu,zlepsuje naladu,privodzuje pocit pohody,radim vyskusat,nie je navykovy...
vtedy asi najviac pomozu priatelia:) najlepsie taki, s ktorymi sa citis prijemne a nemate medzi sebou ziadne tajomsva, preto sa im poriadne vyrozpravas a hned ti bude lahsie:) alebo si chodte niekam sadnut, vyrazit si do spolocnosti, na nakupy, robit to co ta bavi a snazit sa zahnat zle myslienky. hlavne robit nieco potesujuce, urobit si nejaku radost hoci aj z malickosti. jednou vetou - tesit sa, lebo zivot je krasny!:)
A čo je to to Magne B6?
a čo je to to Magne B6?
Aj ja som prežívala depresiu a stresy 3 dni treba na to nemysliet...vážne pomáha prejsť sa trochu von a ked mas nejaku dobru kamarátku tak sa s nou povyprávať:)
Magne B6 je fajn,este skvela hudba,vonne oleje,vonavy kupel,more ludi okolo(hlavne priatelov)