Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Eclaran 5

ewi

dneska jsem si ho vyzvedla z lekarny,tak uvidim a buu doufat,ze se to zlepsi :))
jen nemuzu nikde najit,za jak dlouho se ten gel ma umyt... nevi te to nekdo?prosim napiste mi to na e-mail...
dekuju moc

.........

a keby som si vypytala este ten silnejsi ako je 5...je mozne ze by pomahal ovela lepsie...lebo ten 5 mi nesposobuje ziadne problemy..ani nestipe, nesvrbi...proste nic...

............

eclaran obsahuje benzyl peroxyd ktory ma antibakterialne ucinky predovsetkym na anaerobne bakterie/tym ze vyvija kyslik ktore tie neznesu/okrem toho sposobuje zlupov.pokozky a ma aj adstringentne ucinky/stahuje aj pory/treba odskusat kusok pokozky na 24 hodin ako budes reagovat.nie je vhodny na leto, kedze scitlivuje kozu na slnko z coho moze vzniknut velmi zly vysev.byva ja silnejsia forma, 10 ale vzdy sa zacina s najslabsim a az ked sa dobre toleruje a len ak neucinkuje slabsi tak sa moze vyskusat silnejsi.pod dohladom kozneho lekara samozrejme.

...

ja ho použivam len druhy den a už mi všetky vyražky zmyzli...akurat fliačky mi ostali, ale už aj tie sa pomaly stracaju....
nevyhoda je ze mam dost vysusenu pokozku, ale predpokladam, ze je to nutne....