Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Eclaran 5

PharmRamon

Úspešnosť ECLARANU 5 je podľa môjho názoru tak 50 na 50, aj keď obsahuje 5% Benzoylperoxidu neznamená že vám musí pomocť. Ako dlho používať? Kým nenastane výrazne zlpešenie alebo vyliečenie. Ak ste dobrali celé balenie treba zmeniť liečbu alebo povedať kožnej nech vám dá kombináciu s iným prípravkom podľa formy akné. Liek sa nanáša samozrejme na umytú tvár a to platí o každom liečivom prípravku. Pôsobiť ho môžeš nechať kľudne aj celú noc a ráno tvár opláchnuť. Liečba je väčšinou zdlĺhava takže nečakajte zlepšneie po 3 aplikáciach :D zlepšenie by s amalo dostaviť tak za 3-4 týždne. Niekedy aj oveľa skôr.

saleziantka

cavte aj ja mam doma Eclarn5 no niesom si moc ista ze ci si mam najprv umzt tvar vodou a potom naniest a ako dlho nechat posobit vopred dakujem ya radu moyete mi napisat na email dakijem moc!

lucikkka

Ja som si to mala davať najskor rano a vecer, teraz si to davam uz len na noc. Ale ked si doma, tak to zmyvat nemusis.

luly

prosim poradite mi niekto ako sa to ma pouzivat niekedy vravia ze sa to ma naniest na tvar nechat trochu ucinkovat a potom zmyt studenou vodou inde ze to netreba zmyvat tak neviem prosim poradte mi

lucikkka

Eclaran 5 je uuuplne naj naj naj vec, velmi mi pomohol. Pouzivala som ho najskor spolu s vodou Eryfluid, teraz uz len sam. Je to aj bieliaci krem, takze postupne jemne vybieli aj flaky po akne. Koza je sice vysusena ale ak ju budete pravidelne kremovat tak to bude ok.
Eclaran 10 je dost silny, je lepsie ak ho odporuci kozna. Ta 5 uplne staci.
Ale v lete dajte pozor, nepouzivajte ho ked chodite na priame slnko.

zuzinenkaaa

Ahojte ja mam ten eclaran5 a chcem sa spytat ten gelik obsahuje take male bodky ked si ho date na palec lebo moj anoa neviem ci je stary alebo to tak ma byt prosim poradte mi ako ho mam pouzivat lebo mna velmi stipe, pali ma a ostavaju mi cervene flaciky pod ocami trochu, pytam sa preto lebo raz som ho uz brala vtedy bolo vsetko v poriadku ale teraz na nho nejako divne reagujem