Mam velky problem mam strasne velikanske brucho a stale sa mi zvecsuje staci,ze sa napijem vody.Priznavam neodopriem si cokoladu.Uz som z toho brucha zufala velmi sa ho chcem zbavit,ale nechcem sa zbavit cokolady tak rozmyslam nad tym,ze zacnem vraciat zaujimalo by ma preto ci tak schudnem z brucha a ci sa nejako spevni.Ma s tym niekto nejake skusenosti?Uz som si parkrat skusala dat prsty do usrt,ale nepodarilo sa mi vyvracat ako to mam spravit?
B R U CH O
tana_2,ked chces len cvicit na brucho tak si najdi www.novycasprezeny.sk tam mas na lavej strane vyhladavanie tak si daj vyhladat cviky na brucho a tam sa Ti ukazu dalsie info.atd.Ak potrebujes len cviky...
Myslim,ze finty na ploche brucho neexistuju,len cvicenie.........a to su cviky brusaky.A poctivo cvicit.Ja po prvom porode som nemala problem z bruchom nam aj davali ne brucho po porode taky vankysik z koze naplneny pieskom,ale to bolo v CZ r.1989.A pri druhom mi brucho ostalo,rod.som doma,na SLOvensku,ale dala som si na brucho zataz,ale nepomohlo.A tiez som sa snazila cvicit na brucho,a nie a nie aby som ho mala ploche,a nekoniec som zistila,ze to suvisi zo zdr.problemami.Tak aj TY posud,ake je to brucho a tak sa rozhodni.
gynekologa som sa pytala a on vravi,ze niektore zeny sa napr.aj kremuju skusaju vselico mozne a maju pocas tehotenstva strie a tak to je aj s bruchom niektorym po porode ostane niektorym nie.nepoznate nejake super cviky alebo nejake finty?
tana_2,pytas sa k akemu lekarovy,tak k obvodnemu a on Ta posle dalej,ale zalezi ake mas aj problemy,lebo ak len Ti vadi tuk na bruchu tak to cvicenim si ho spevnis,ale ked citis nafuknute brucho,tak k obvodnej a ona Ti da odporucanie na GASTROENTOLOGIU.Alebo chod na zenske.Ale to zalezi,ci Ti len vadi velkost brucha,alebo ci mas aj problemy.Aj obycajne brusne cviky pomahaju na brucho aby sa spevnilo,len treba trpezlivost.Vela stastia pri cviceni.
je ta kalanetika aj na videu alebo na dvd.bola som parkrat na aerobic,ale ja na to nemam nervy neviem ako mam skakat a z toho som nervozna a hned ma to prestane bavit.a co je to vlastne ta kalanetika?je to take nieco ako aerobic?vraciat nebudem.a brucho mi ostalo po porodoch take velke,ale aj tak to nieje normalne a ku akemu lekarovy by som mala ist?
urcite nevraciaj, ved je tu uz tolko tem na tu temu, a vsade sa z toho ludia snazia dostat, tak sa nesnaz dostat do toho, je to zle. cokoladu papkaj, z vracania neshcudnes ani nahodou, skor priberes, a brucho sa ti tiez nespevni:) to spevnis iba cvicenim
hej a ket ti ta Kalanetika nepomoze tak jedina moznos ku doktorovi ten uz bude vediet co s tym..:-)
moja neviem či si počula o KALnetike, je aj v knižnom vydaní.Oplatí sa si ju aspoň požičať a začať cvičiť taka hodinka denne a za pár dní maš po probleme. Nehovorim to preto ze s tam obrazky zien:D:D..ale z vlastnej skusenosti len na to netreba zabudat aa cvičiť fakt každy den....aa najlepšie všetko jak ta m piše ta baba...
čo keby si radšej začala cvičiť napr. brušáky každý deň? Začneš vracať a stane sa z teba bulimička a tým sa privoláš rôzne iné zdravotné problémy, tak nevýmyšľaj.
tana_2,AKO PISE HELENA,radsej chod k lekarovi,lebo to moze byt hoci co.Creva,kvasinky alebo hoci co,po zenskej stranke.....je vela veci co to moze byt.To zvracanie Ti urcite nepomoze pri spevneni brucha skor cviky.Praje pekny den.