Na vnutornej strane velkeho pysku som si nahmatala malicku hrcku. Asi pred tyzdnom. Vyzera ako klasicka vyrazka, je naplnena ako keby hnisom. Nerastie ani neboli ale aj tak mam strach. Moze "tam dole" vzniknut normalna vyrazka? Alebo to moze byt aj nieco ine? Prosim vas o pomoc, naozaj neviem co s tym....
vyrazka tam dole???? prosim pomoc
Babky,existuje na intímnu hygienu výborné tekuté antibakteriálne mydlo,ja sa len tým umývam, aj na vyrážky či akné je výborné.Na to tam dole by som doporučila ALOE VERA GELLY, čistý prírodný gel,ktorý to pekne vysuší.bližšie info:duratnakatka@zoznam.sk
Ahojte, vedla klitorisu mi vznikol suchy biely fliacik ktory na dotyk je trosku citlivy. Neviete mi prosim poradit co to moze byt resp. ako sa toho zbavit? Uz sa mi to raz vyhodilo asi pred 2 mesiacmi ale potom to zmizlo.
ano ja som mala nieco take ako normalna vyrazka...islo dokonca z toho aj take biele a potom to samo zmizlo..zmizlo mi to asi za 3 dni..ako normal. vyrazka
ja mam tiez nieco podobne....
ako normalny jebacik na tvari, vobec neboli ani nic...mam to uz nieco vyse tyzdna...
a fakt netusim ci je to normalna vyrazka alebo nieco ine, ale bradavica to podla mna nie je... proste ako normalna vyrazka...
ma tu s tym niekto nejaku skusenost??? zmizne to samo alebo co s tym?
neviem si s tym rady... :(:(:(
no moze byt cosi na tom pravdy, netreba pouzivat nic parfumovane, myslim mydla a tak kt. by to podrazdili, su specialne pripravky na intimnu hygienu, kt. dostat v lekarni ci v drogerkach.len este jedna vec netreba si to triet, ani nasilim odstranovat a mala by si sa vyhnut sexovaniu, lebo by si to mohla preniest aj na partnera.
a este jedna otazka k tomu...
ohladom hygieny... niekde som citala ze pri takychto problemoch by sa mala pouzivat iba cista voda...je to tak? alebo pouzivat nieco ine? existuje nejaky specializovany pripravok volne dostupny v lekarni?
vyzera to na genitalnu bradavicu, zvykne to samo aj zmiznut ak nie chod k lekarovi, a netlac to :)
herpes by som asi vylucila...
nemala som ho ako dostat...
ja neviem :(
to moze byt vselico,aj herpes,aj nejaka ina choroba...ja na tvojom mieste radsej zajdem na gyndu,nezabije ta to,a budes vediet... ja som mala take daco z bazena...a veru,predlho som to liecila.zajdi radsej