zily na prsiach

Adusik 1234

Ahojte ako tak čítam vaše príspevky tak si idem po radu...už asi 4dni cítim že sa mi zväčšili prsia,sú ťažšie a mám na nich také výrazné modré žilky,s priateľom sme sa snažili o mimi,začala som brať kyselinu listovú beriem ju asi 3mesiace...snažili sme sa v čase plodných dní od 20.5-do 25.5. 24 bola ovulka..takže všetko išlo tak ako má..posledné 5dni mám bazalnu v rozmedzí 36,9-37,2 ...zvyknem byť unavená cez deň a v noci neviem spat...ďalšia vec ktorá ma zaskočila...urobil sa mi taký svetlo hnedý pruh od pupka smerom dole čo som nemala...mohla by som byť tehotná?? Kamoška mi povedala keď sme sa stretli (v sobotu) že som nejak zozenstela) ďakujem za odpovede

sibalka

to nie je nic zavazne :)) ja ich mam tiez a moja sestra tak isto, to ti zmizne v lete troska ale mne to napr. stale vidno, a moj drahy to chape ja som mu povedala ze to tak mam byt, :)) aspon su pekne prekrvene :)))

nikuska17

Ja som to mala tiez.a este stale mam ale uz nie take ako predtym.to ti zmyzne.mne to zmyzlo v lete a teraz sa mi to zasa objavilo.tusim sa to vala strie.nemyslim si ze je to nejaky zavazny problem.to prejde:))

fificka

no, nemam pocit, zeby mi nejak extremne rychlo narastli, takze v tom to podla mna nebude ..... ale nie je to nic vazne vsak nie?

moniqa87

tie zily sa objavuju pri prudkom raste prs, takze samozrejme u tehotnych, ale moze to nastat aj v priebehu puberty ak dievcatu rychlo rastu prsia