pupok

Príspevok v téme: pupok
zuzulka

Ahojte.Mam taky problem. Neviem co to je, ale akoby mi nieco z pupku take male vyrastlo(niekomu to pripomina take male hrozienko). Netrci to uplne az von nad brusko:), ale proste v tej dierke to je vidno. Je to tmavej farby. Isto to tam nemam od narodenie, ale take 2 roky isto. Nedavala som tomu vaznost, proste som si myslela, ze mam taky pupok aj s tym vnutri tak co..(pupok som mala vzdy taky "do stratena" alebo ako by som to napisala. Nikdy som si nevidela na dno, no teraz mi cosi z neho vyrasta.)Podla mna sa to isto netyka zlej hygieny.Ked s tym tak trochu "posparam" tak to citim az vnutri, a potom ma to vie boliet aj na druhy den rano..Nie neviem aka bolest, ale zostane to take citlive... Prosim ak ste sa s niecim takymto stretli alebo aj nie, ale viete mi poradit, tak mi prosim nieco napiste... Zacinam sa totiz bat, ked pomaly kazdy ma uz dnes neviem ake choroby od vymyslu sveta.Dakujem :) zelam pekny den

Demi

ja mam take nieco v pupku uz niekolko rokov, mam aj tak epodobne pocity ako opisujes ty, ked si to nechytam tak ani o tom neviem , ked ano tak to mam nejaku dobu citlive , ale potom to prejde. Ja si myslim ze to je znamienko.

poliewoocka

Chod za koznou,odoberie vzorku na histologiu.Alebo sa ti urobilo vypukle znamienko ci bradavicka a niet sa coho bat.Ale,clovek nikdy nevie,nenechaj to tak.Ak by to bolo nieco vazne,vycitala by si si to.

zuzulka

Môj sn mal tiež porblém s pupkom,veľmi ho tam bolelo, nemohol sa poriadne narovnať(ťahalo ho tam).Lekári si najprv mysleli, že je to pruh,robili mu sono drucha, na dignóze sa potom nevedeli dohodnúť, tak čakali (bol hospitalizovaní v nemocnici), bol aj na CT brucha , ktoré nakoniec pruh vylúčilo. Nakoniec mu z pupku vyliezol taký tmavý šulec (zmes krvi a niečoho čo vraj zostalo po pôrode a časom sa tam dostala nejaká nečistota a to spôsobilo zápal). Všetko sa dobre skončilo , pupok sa vyčistil a syn nemá žiaden problém.