Priateľ ma nechce uspokojovať ústami, vraj som tam dole slaná a horká. Pritom sa sprchujem viac razy denne. A takisto nejem korenené jedlá, alkoholu neholdujem a cigarety nenávidím. Je takáto chuť normálna, alebo ide o nejaký zápal? Prosím si len seriózne odpovede.
nepríjemná chuť
nuz ja si myslim ze vsetci maju pravdu. skor sa mu nechce ako zeby mu to nechutilo.
neviem sice co zlepsuje chut u zien , ale viem ze u muzov je to ananas. tak skus si aj ty dat nejake dobre ovocie so silnou sladkastou vonou hodinku pred, a potom sa uz nebude mat na co vyhovarat.
Podla mna je tvoj priatel debil ! este ti to aj takto povedal
pekne si to tam oslahackuj onuteluj omedikuj a bude :DDDD
je to uplne normalna chut slano - horka a niekedy moze byt trosicku do kysla. a je to uplne skoro take iste ako u chalanov. ale takisto nemozno nikoho nutit aby to robil. mozno len ide o nejake predsudky u neho alebo sa pri tom proste neciti vo svojej kozi a tak mu to potom ak to vnutorne robi na silu ani nechuti. mozno sa treba skor o tom porozpravat otvorene v com to je.
ps: inak mam jeden tip. ak budes pit denne asi šalku caju z harmanceka/ kamilky moze sa zmenit chut aj tam dole na sladsiu:-) je to osvedcene
presne ako pisala loula, urcite ti ani on nechuti vzdy a robis to aj tak. aj moj drahy hovori ze mu to nie vzdy chuti vonia a tak...viem ze su oralne lubrigacne gely ktore su vonave s roznymi prichutami a daju sa jest...tak mozno to ti pomoze :)
A ty ho mozes uspokojovat oralne???{samo ak ho uspokojujes},myslim,ze nieje az taky problem ako "chutiss",ako skor to ,ze sa mu nechce alebo je trossku v tomto sebec..skus si snim o tom pokecat,a pride s na "pravu" prekazku...
PS>a co takto sa trochu "osladit"?
A ty ho mozes uspokojovat oralne???{samo ak ho uspokojujes},myslim,ze nieje az taky problem ako "chutiss",ako skor to ,ze sa mu nechce alebo je trossku v tomto sebec..skus si snim o tom pokecat,a pride s na "pravu" prekazku...
PS>a co takto sa trochu "osladit"?