problem

sonna

Omg ..:))myslela som tym ze sa stale bojim ze to pokazim..nie ze sa pri tom nedokazem uvolnit..problem je v tom ze aj ked velmi chcem tak to jednoducho nejde..poznam svoju mieru a viem kedy som na sex pripravena a ked k tomu dojde tak sa tam nemoze dostat..citim sa potom mizerne a doslova neschopna sexu.
Mareek no predtym to slo velmi dobre takyto problem som nepoznala.. ja netusim co sa stalo ale od nejakeho casu to proste nejde tak ako by som chcela.. neviem si to vysvetlit a preto mozno hladam odpoved tu..ci sa stym niekto nestretol..:(

sonna

vies mi skusame vsetko ja sa fakt snazim ale ani si nevies predstavit s akymi obavami idem do toho...ze zas vsetko pokazim...neviem preco to je tak, ved na zaciatku nasho vztahu to bolo super a to sme spolu dva a pol roka..za ostatny rok to ja take ako to pisem..

sonna

ahoj minii no ved to je asi jedina poloha pri ktorej to ako tak ide.. ale vies "niekoho" to uz casom zacina nudit a ja uz neviem co mam robit.niekedy si uz pripadam nemormalna.. v mojom okoli s tym nikto nema problem..

minii

ani nam to nejde a to som tiez uplne uvolnena, proste sa to neda...ale ked som hore tak to ide aspon trochu, vyskusaj to...ked skusame klasiku misionara tak nic