čo vy na to...75 rocny doktor

fifa

caute baby, dakujem za Vaše príspevky. Nie niesú to silinkóny jedná sa o korekciu nosa.Som rozhodnutá už na 100%.Rok som strávila s tým že som zháńala a zisťovala chirurgov.

?

Fifa ak si chces dat zvacsit prsia, tak to nerob. Budes banovat. Aj ked efekt je pekny. No jazvy vidno. Hanbim sa vyzliect aj pred lekarmi.A tie sestricky ako ocumuju. Lezu mi na nervy.Mohli by sa pozerat aj inde, nie.

daphne

ja by som išla radšej k mladšiemu, aj ked je asi dobrý-je tá operácia nutná?ak sú to silikony, kašlala by som na to a aj na toho chlapa ktorý ich chce na tebe nidieť, ak ta nemá rad taku aká si - ešte by som porozmýšlala

paris

podla mna je asi velmi dobry ked este v takom vysokom veku robi doktora, urcite by ho nenechali pracovat keby bol senilny alebo ak by sa mu triasli ruky, doktori chodia urcite na skusky ci mozu vykonavat este stale svoje povolanie

fifa

ide o plastickú operáciu. Na jedenj strane musí mať skvelu prax, ale na druhej som sa troška zľakla.Nechcem nikoho uraziť.

orešanka

Myslím, že by som sa rozhodla podľa závažnosti zákroku a daného lekára. Vek nie je vždy rozhodujúci. Poznám lekárov, ktorý majú 50 a utiekla som od nich (zubár- večne som mala poranené ďasná). Môj syn má však detskú lekárku, ktorá má vyše 70 aj keď na to vôbec nevyzerá a nemenila by som ju. Ako dieťa k nej chodil ešte aj môj manžel.