tehotna???

Príspevok v téme: tehotna???
mozno mamina

pred tyzdnom mi nechutilo absolutne jest...presiel tyzden a nejako sa to upravilo ze som zacala jest..ale vela...nieekdy zjem porciu aku som doteraz nikdy nezjedla...menzes mi tyzden a pol meska...pobolievaju ma krize,vajecniky,boli ma hlava,zvecsili sa mi prsia a mam ich trosku citlivejsie...som stale bleda a citim sa vycerpana pritom nerobim namahavu pracu...k veceru mi byva na zvracanie a kruti sa mi hlava...dakujem za odpovede

helenaxxx

JANKA no dovodov preco ti meska menzes moze byt viac.Ale moze to byt aj preto ze si vysadila HAK.ak ti bude este nejaky ten tyzden meskat,tak navstiv svojho gynekologa alebo si urob tehotensky test.Prajem vela stastia

janka

dobry vecer chcem sa spytat - v oktobri som vysadila HAK menstruacia mi potom meskala 2 tyzdne, dalsiu som mala dostat 2.12 aj som ju dostala uplne presne ale tuto poslednu ktoru som mala dostat 30.12 som nedostala, vobec nemam ziadne priznaky len ma bolia prsia chcem este pripomenut ze pohlavny styk mam nechraneny...je tu moznost ze by som bola tehotna alebo mi to meska z vysadenia tablietiek...

mozno mamina

no tak dnes si pojdem kupit test...uvidim ci bude pozitivny alebo negativny...ked pozitivny tak hned k lekarovi

helenaxxx

ahoj.....ja byt na tvojom mieste tak s testom urcite necakam lebo tym mozes ohrozovat aj svoj zivot....viem to podla seba.Pred rokom som bola v podobnej situacii a ko si ty,myslela som si ze som tehotna,no s testom som chcela este pockat a ked som dostala velmi krute bolesti,musela som ist ihned na operaciu lebo moja diagnoza bola:MIMOMATERNICOVE TEHOTENSTVO.A to som uz bola v 7 tyzdni tehotenstva,tak mi robili aj vyskrab a vselico ine...Vzali mi aj jeden vajickovod kvoli tomu a hrozila mi aj bliziaca otrava krvi........Takze dufam chapes co tym myslim....nechcem ta strasit,TO NIE ale ide len o to aby si s testom necakala a neriskovala....Drzim palce a prajem vsetko dobre

helli

ak to budeš odkladať tak to určite nezistiš, ak chceš maš 100% istotu tak si urob tehotensky test a ak ťa to poteši daj ho preplatiť priateľovi

mozno mamina

praveze to sa bojim...pretoze s partnerom mame sex bez ochrany...som s nim rok a pol a este sa mi taketo priznaky neprejavili...

Najčítanejšie články