Ako sa volaju nove tabletky proti fajceniu? Minule som niekde zapocula o tejto novinke, ale nepostrehla som nazov. Nejde o ziadne Nicorete ani Niquitin...Prosim napiste mi nazov a skusenosti s nimi ak niejake mate. DAKUJEM
TABLETKY PROTI FAJCENIU
vy ste take trapne ze az??to nemate pevnu volu???kazdy clovek ju ma!!!!a vy len si nahovarate ze neviete prestat!!!hlupe ste.ak su nejake dotazy,piste e-mail:bertysever@centrum.sk
nechcem tu nic propagovat, ale kamoska bola minuly tyzden na akupunkture. Nerobili jej to ihlami, ale nejakym svetlom -a zo dna na den nefajci. Bez akychkolvek problemov
ja som mala niquitin cq,tak by sa to malo volat,obsahuje to prirodny nikotin a poviem ti ja som denne vyfajcila priemerne krabicku a vycumlala som 5 pastiliek a prestala som fajcit.Dnes je to uz skoro rok a som stastna, ze mi to pomohlo.Inak chutia hrozne ako ruske cigarety..humus,V prvom rade musis mat nato volu a ono to pojde.Potom si vzdy musis spomenut na tu chut pastiliek a chut na cigaretu by ta mala prejst,ak nie daj si pastilku a urcite to pomoze.Ale HLAVNE nemozes vobec medzitym fajcit.Inak moj bracho ich takisto skusal,zatoze mi ostali, a hovoril,ze z nich mal este vacsiu chut na cigarety.Ved skus si kupit male balenie.stoji oklo 350sk a uvidis,daj mi poto vediet,pa