ahojte chcem sa spýtať že ked niekto užíva antiku tak či ked sa priateľ spraví do vás či to s vás vytečie?Prosím radi dik...
Vytečie to sommna?
a nebude to moc vlhke vo vnutri? myslim ci to mnozstvo tych spermii, neprekazi sex, ze sa budeme musiet ist poutierat a potom zase.
kubalka, vdaka tomu, ze ma zalud taky tvar aky ma sa to semeno z teba dostane pocas styku, lebo zalud sposobuje podtlak a tym akoby vytahoval predosle spetma z posvy
ok tak dajme situaciu, ze mame sex urobi sa do mna ale stale lezim, takze to zo mna nevyjde hned.. dame si chvilu oddych a potom ideme nove kolo, a co teraz ked su este tie spermie akoby vo mne? zacne to vytekat, alebo to bude vsetko take vlhke ci nikto mi nevie poradit?
je to pekne ked si tak ludia navzajom radia.tak vam vsetkym dakujem.
Dakujem Vám za vase odpovede...tak teda to somna vytečie a všetko naraz alebo postupne?nemam z čoho otehotnieť ked uzivam antiku ze?
mna nestipu, ale niekedy je to tam dole také dosť horuce,ale to je fakt, že ojedinele...inak nič necítim...
nema miekto pocit,,ye ked sa do vas partner urobi tak jeho spermie vas stipu?kzm sme mali kondor,,nic take som necitila..
zo zaciatku som mala aj strach, tak sme aj kondom pouzivali, ale po case som sa uz zbavila toho strachu, lebo ak sa hak uziva tak ako ma, tak nie je sanca aby zena otehotnela, ale treba si dat pozor, ked si chora, alebo beries lieky (antibiotika) to je vsetko, inak ak to uzivas vzdy v tom istom case a nezabudas, tak otehotniet nemozes
mam otazku. to ked beriete HAK, tak sa nebojite, ze ked sa do vas urobi, tak nejakym sposobom otehotniete? ja s HAK este nemam skusenosti, ale chcelo by to nejaku antikoncepciu, tak zbieram info. dakujem
v posve a maternici mas rozne zahyby, takze to nevytecie hned, ale ked sa budes pohybovat tak to viac ako hodinu trvat nebude, ak pojdes potom spat, mozno vytecu posledne zvysky az rano, ale rozhodne to vytecie