Visine na unavené oči?

Príspevok v téme: Visine na unavené oči?
Adulka

ahojte,mám 23r.,prácu mám takú,že som stale pri počítači,príšerne ma ale bolievaju oči.Asi to bude z počítača alebo z tých umelých neonových svetiel.Ked pridem z roboty domov,stale ma oči príšerne bolia.Skúšal niekto tie kvapky VISINE,čo reklamovali? je to dobre? koľko to stoji? ďakujem.

jannie

ked unavene oci tak skor ocutein nez visine, visine je dobry na popraskane zilky co viem ale ocutein lepsie zvlhcuje a posilnuje oci

ruza28

Ja neviem prísť na chuť tejto značke, ja keď si niečo kvapkám do očí tak ocutein sensitive, nato aké lacné sú tieto kvapky tak perfektne účinkujú.

fotokarol

Neviem no, ja velmi ocne kvapky nepouzivam, ale ked uz, nemozem sa na Visine stazovat. Ale je pravda, ze su asi skor urcene na "vybielenie" oci... Ked som ich mal totiz uz uplne krvave, z toho ake boli unavene, kvapky ich vylielili tak, az som nechapal. Ale nebolo to len o vonkajsom efekte, citil som aj ulavujuci vnutorny ucinok, ze ma tak neskriabali...

marika25

Ja Visinu veľmi neverím, podľa mňa ide viac o marketingový ťah a reklamu ako o spoľahlivý účinok. Okrem toho čo viem tak pomáhajú na vybielenie očí, ak máš suché a unavené oči tak skús nejaké iné kvapky. Ja kvôli šošovkám nemôžem si hocičo kvapkať do očí, tak používam ocutein kvapky z lekárne a som spokojná.

lion

ahoj,ja používam VISINE a som s nimi spokojná.Používam ich hlavne kvôli červeným očiam.Ja nie som tak často pri počítači,ale myslím že aj tomu by mohli pomôcť.Stoja okolo stovky.

marfuška

Andulka,VISINE som odskúšala na sebe aj manželovi.A možem povedat,že zabrali.V lekárni mi ponúkali na zapálené ao unavené oči.Ja som si vybrala tie unavené,volajú sa VISINE classic a stoja okolo 110-119 Sk,záleží od lekárne.Ja by som Ti odporučila aby si ich vyskúšala.