akne..cierne bodky..starostlivost o plet...AA..zopar otazok

Príspevok v téme: akne..cierne bodky..starostlivost o plet...AA..zopar otazok
proosiim rada

mam 15 rokov a chcela by som poradit ohladom starostlivosti o plet...mam niekolko otazok...ale je ich dost vela:D...1-nad cim je vhodne naparovat pokozku ked chcem vytlacat cierne bodky?..nad nejakym cajom ?..a zaroven aku doby by som sa mala naparovat?

2-do akej miery ovplyvnuje pitie zihlavoveho caju stav pleti?..su aj ine caje vhodne na akne ?...

3-ake potraviny posobia priaznivo na stav pleti a naopak akym sa mam urcite vyvarovat...je pravda ze mlieko zhorsuje akne?

4-je dobre oplachovat tvar salviovym odvarom?..niekde som citala ze to posobi protizapalovo...

5-ake mate skusenosti s pripravkom eclaran 10?

6-namiesto tekutej alpy mozem na vysusovanie pouzivat aj taky krem Alpa?

7-pouzivate niekto make up Shniny Touch?..co si o nom myslite?

8-niekde som citala ze ked mam vyrazku je dobre na nu prikladat obklad z odvaru repika..pomaha to?..poznate ine bylinky vhodne na obklady na vyrazky?

9-poznate niekto mast hojivy zazrak v takej ruzovej nadobke?..ak ano neviete ci je dobre to davat na vyrazky aby ich to zahojilo?

viem trochu vela otazok ale ak viete odpoved co len na jednu z nich prosim napiste velmi mi pomozete...a mozte napisat aj nejake vase osvedcene tipy..dakujeeeeem strasne moc za kazdu odpoved
------------
Akné - www.zdravie.sk, www.zdravie.sk

lencok1

na cierne bodky su superne cistiace pletove naplaste od Nivea Visage, uz po prvom pouziti mi to vzdy pekne vytiahne a mam zasa na dlhsie pokoj

pentium

gafot a ichtamol su liecive latky,takze ano...mozes to pouzit,ale netreba pouzivat vela pripravkov naraz,aby sme predisli k neziaducim reakciam.

prosiim rada

a ked mam doma take nieco vola sa to Gafrova mast s ichtamolom...je to take huste a hnedej farby...aj to sa da pouzit?...

poliewoocka

Pytiol-krem v klasickej tube,bielozeleny obal,gafrovy zapach,hutnejsi mastnejsi,kremovej farby.Prvotne pouzivany na liecenie vlka ale je vyborny aj na akne.Naniest na tvar v primeranej vrstvicke.Stoji 70,- +/-

miroslavaa

1.Nad harmančekom,pretože pôsobí protizápalovo.2.Piti žihľavového čaju prečisťuje krv a detoxikuje, takže viac-menej to ovplyvňuje stav pleti no nie veľmi.3.na akné pôsobia zlé korenené,soleneé jedlá,sladkosti,vyprážaná jedlá, no je toho dosť...Skús si pozrieť aj iné témy o tom.4.Aj ja som o tom počula, ale ja sa tomu nevenujem,takže nemôžem to posúdiť.5.Nepoužívala som.6.Ano, dovolim si povedať že je lepší, aspoň ja ho používam.7.Nepoužívam.8.Aj ja som to skúsila a fakt to pomáha.9.Na vyrážky nepomáha toregeneruje a premasťuje, takže vyrážke to ešte prospeje a ešte viac "navrie".Na akne mi fakt pomohol starý dobrý PYTIOL

lubka j.

chcem len dodat, ze niektore domace recepty na plet, nepomahaju vsetkym, mne napr. petrzlen strasne zhorsil akne, tyzden som to davala do poriadku. takze pozor,co davate na tvar. a mate skusenosti s tym kremom freederm co tu pise haba?

bum bum

prosim vas ..na cele som mala podkoznu vyrazku ktoru som sa snazila vylacit..nic mi nehovorte viem ze sa to nema ale ja som proste neodolala..ale teraz tam mam taku vystupenu cervenu akoby chrastu ..prosim poradte ako sa jej co najrychlejsie zbavim...na noc som si na to prilepila vatu namocenu v repikovom odvare a mam pocit ze to trochu pomohlo je to mozne?..co mam dalej robit aby sa to co najrychlejsie zahojilo?...dakujem za kazdu radu