mám taký problém,partnerka ma vzrušuje,predohra je super,všetko mám klape,ale ked si nasadím kondom,tak mi penis zvadne....čo s tým mám robit
kondom mi ničí erekciu
kamilka, najprv som nemohla nast tuto temu, tak som zalozila druhu antikoncepcia PHARMATEX, tak si to tam kukni :) nebudem to prepisovat :)
garfas- ultra thin to nepomoze. mame my ich s frajerom a nestoja za nic.este sa aj tazko davaju
D_nika,tak daj vedieť čo sa dozvieš budem velmo rada
garfas - to bol len cisty typ, lebo kazdy sa na ne spolieha, ze su "naj".. tak to bolo len porovnanie, lebo priatel mal tiez spociatku tie.. :))
D_nika - nwm odkial si sice vedela ze to bol durex, konkretne ultra thin ale tak za pokus nic nedam. Dikes mozno dakedy napisem ci som citil daku zmenu xD
kamilka, este neviem, zajtra idem ku gynekologicke, tak ti potom poviem... ale podla toho, co o nom viem, tak ked nici spermie, tak by to nemalo nejako vadit... ucinnost desat hodin je snad dost na to, aby tie potvorky pomreli :D
zuzi, podporujem, ved som mu povedala, ze s nim aj pojdem, ak bude chciet, tak je z toho dost namakko... mame sice este dost cerstvy vztah, ale treba ho utuzovat co najviac :)) nie? ;)
garfas - skus pepina, tie su celkom ok, vraj ovela lepsie ako napr. durexy, co sa pocitu tyka...
janika - fakt skoda, ze nik nic nevie... snad ak s priatelom zajdeme k lekarovi, tak nejako vam potom hodim par tipov :)) alebo tiez zajdite, sak od toho ti ludia su :))
aj nam sa to uz parkrat stalo...teda vlsatne zakazdym :( tak teraz sme bez ochrany a mame len prerusovany styk lebo ja tabletky ani nic hormonalne nechcem,mozno skusime pharmatex...ale skoda ze tu nik nevie co s tym robit :( ...
no a jak to tu citam tak nejsi jediny s takymto problemom :D
to sa aj mne stalo prvykrat som sa s tym citil neprijemne a mrtne mi to stahovalo kara taze to robim bez. Odvtedy som to este s kondomom neskusal, ale ked na tom bude frajerka trvat tak skusim znova a uvidim ci sa to stane znova.
dá sa s tym vobec niečo robit???