kondom mi ničí erekciu

D_nika

kamilka, najprv som nemohla nast tuto temu, tak som zalozila druhu antikoncepcia PHARMATEX, tak si to tam kukni :) nebudem to prepisovat :)

D_nika

garfas - to bol len cisty typ, lebo kazdy sa na ne spolieha, ze su "naj".. tak to bolo len porovnanie, lebo priatel mal tiez spociatku tie.. :))

garfas

D_nika - nwm odkial si sice vedela ze to bol durex, konkretne ultra thin ale tak za pokus nic nedam. Dikes mozno dakedy napisem ci som citil daku zmenu xD

D_nika

kamilka, este neviem, zajtra idem ku gynekologicke, tak ti potom poviem... ale podla toho, co o nom viem, tak ked nici spermie, tak by to nemalo nejako vadit... ucinnost desat hodin je snad dost na to, aby tie potvorky pomreli :D

zuzi, podporujem, ved som mu povedala, ze s nim aj pojdem, ak bude chciet, tak je z toho dost namakko... mame sice este dost cerstvy vztah, ale treba ho utuzovat co najviac :)) nie? ;)

garfas - skus pepina, tie su celkom ok, vraj ovela lepsie ako napr. durexy, co sa pocitu tyka...

janika - fakt skoda, ze nik nic nevie... snad ak s priatelom zajdeme k lekarovi, tak nejako vam potom hodim par tipov :)) alebo tiez zajdite, sak od toho ti ludia su :))

jannika

aj nam sa to uz parkrat stalo...teda vlsatne zakazdym :( tak teraz sme bez ochrany a mame len prerusovany styk lebo ja tabletky ani nic hormonalne nechcem,mozno skusime pharmatex...ale skoda ze tu nik nevie co s tym robit :( ...

garfas

to sa aj mne stalo prvykrat som sa s tym citil neprijemne a mrtne mi to stahovalo kara taze to robim bez. Odvtedy som to este s kondomom neskusal, ale ked na tom bude frajerka trvat tak skusim znova a uvidim ci sa to stane znova.