hladam nejakeho psychiatra, psychologa ktory lieci sexualnu

prosim

diki za prispevky...no neviem pisali ste tu vela povzbudzujucich prispevkov ale mam z toho stale zly pocit :(
ja viem, ze homosexualita nie je choroba, ale predsa to nie je normalne a ked je clovek iny nez normal tak to ma tazke, a ja znasam tazke veci dost tazko..ale ako vravim..dakujem vsetkym :)

D_nika

cirkev toho narobila v minulosti... a aj ked existuje muz a zena, ako je tu pisane, nie je nic zle na tom, ze sa citis inak, alebo ti telo a city hovoria ine.. homosexualita existuje strasne dlhu dobu, len sa to tabuizovalo a dnesny svet sa otvara vsetkemu. naozaj, hlavu hore :)

fgf

inac pentium: paci sa mi ako sa hovori ze boh stvoril cloveka a ma ho rad takeho aky je, ale ked je homo, tak ho nema rad ^^ ..cirkev nerozmysla

pentium

Homosexualita nie je choroba.V minulosti to bola prave cirkev ktora na homosexualitu poukazovala v tom horsom zmysle.Takze to ze niektori ludia(mnohi)nemaju radi homosexualov je vysledok cirkvy!!!V starovekom Grecku sa homosexualita povazovala za normalny jav,tak neviem preco sa menit!!!Proste si taky ako si!!!Netreba sa za to hanbit je to prirodzeny jav!!!Myslim si ze lepsie je zit v homosexualnom partnerstve ,ako si cely zivot klamat.Keby si chcel mohli by sme sa o tejto teme porozpravat.Napis mi sem,a ja ti potom poslem moj mail,keby si chcel.Takze moja rada znie: zostan sam sebou!!!

poliewoocka

Homosexualita nie je choroba.Zmena orientacie prebieha este v prenatalnom obdobi zivota v konecnej faze vyvinu mozgu.Celkovo postihuje viac lavakov ako pravakov.Nesnaz sa zmenit tento fakt,ber seba takeho,aky si.Je to ako keby sa chcel heterosexual zmenit na homosexuala.Iba by si klamal seba a to,co je pre teba prirodzene.Svet v minulosti nastoloval akesi normy a vsetko "ine" bolo neprijatelne.Je to sice aj nasledok obrovskeho tabuizovania v minulosti.Dnesny svet sa meni a nie je preco sa hambit za to,kym sme:)Naozaj,nemas sa preco trapit...hlavu hore:)

ludo

Nie som si istý či sa daný stav dá liečiť. Tu asi zázrak neexistuje, ale pevnou vôľou to môžeš dokázať.
Je to na dlhšie a rozhodne nie sem na verejné fórum. Táto záležitosť má svoj pôvod atď...
A tie frázy o tom či je, alebo nie je normálne byť teplým si nevšímaj. Sleduj tvoje želanie a túžby. Z istého hľadiska je to forma disharmónie vo vnútri človeka, pretože pôvodne príroda dala mužskú a ženskú časť. Takže svojim spôsobom to nie je v poriadku. Ale má to príčinu v psychike a vo vývoji človeka, resp. nie je výnimkou ešte prenatálne obdobie... atď... Skutočne je to na dlhšie.
Ak chceš, tak mi napíš majl (klik na nick). Môžeme to následne rozobrať.

D_nika

ahoj, preco sa chces menit? Nauc sa mat rad sam seba takeho aky si a vaz si sam seba - potom nebudes potrebovat ziadnu liecbu... a neviem, ako si chces zrazu zmenit sexualnu orienataciu, ked o om uz vies tak dlho, ako pises... ale ak si naozaj presvedceny, ze to chces a potrebujes a musis, tak drzim palce.
ps - poznam vela gayov a su to strasne super chlapi - bez ohladu na to, s kym spia.. a mam ich radsej ako mnoho inych kamaratov, ktorych poznam.. na homosexualite predsa nie je nic zle..