paci sa mi jeden muz, stretli sme sa niekolko krat, su medzi nami velke sympatie a rozlucenie vzdy bolo len bozkom na licko. je to normalne? a nebojte mame obaja uz po 20 :)
je to normalne?
mno a je po probleme :) k nicomu nedoslo, lebo som sa dozvedela, ze nema este "vyrieseny" byvaly vztah, tak som sa stiahla do uzadia :) ale diky za rady
No tak u mňa to dopadlo inak, lebo ja som bola vtedy hanblivá, a tak som ho nepobozkala...ale už ked som to spraviť chcela, tak som stretla terajšieho priatela..čiže na toho predtým som už zabudla... takto je to lepšie.. lebo s terajším chodím už rok...a je to krásne:)) držím ti palce..
to pindurka :) ok, zajtra sa stretneme.... tak uvidim :) potom dam vediet :) a ako to potom dopadlo pred rokom u teba?
Myslím, že je to normálne...to len dnešný svet je nenormálny:DD Ano, ak sa ti páči, tak aspon mu nejak flirtovaním naznač, že by ťa mohol aj pobozkať....to mne sa stalo niečo podobné asi pred rokom....asi 3 krát som sa stretla s chalanom, ktorý sa 3 krát zakaždým so mnou rozlúčil iba detskou pusinkou na ústa:D tak to bolo už až trápne by som povedlaa.... skús ho pobozkať ty..:)
tak ja už neviem, je to normálne, nie je to normálne. Asi som zo "starej" skoly.... stale vyckavam na jeho prvy "krok"
nie je to nenormalne... pokial sa ti paci, pobozkaj ho... alebo viac flirtuj a pobozka ta sam :) mam kamosku, ktora keby svojho terajsieho nepobozkala, tak asi spolu ani nechodia a teraz su neskonale stastni :) tak skus aj ty... sak to je vzdy hop alebo trop :))
a co keby si bola iniciativnejsia ty....mozno sa hanbi, tak ho pobozkaj ty a uvidis
to xyxy :) dakujem za upokojenie :) nejdem sa uz nad tym zamyslat, radsej si to budem uzivat :) dik
Je to normalne, tak prebieha život u vačšiny ludí.Vo filmoch a romanoch je to samozrejme inak, aj v ustnych podaniach kamosiek a kamošov.
no tak ho pobozkaj. mozno caka na tvoju iniciativu