baby prosim piste co by sa vam pacilo viete stalo sa mi ze som sa zalubil do jednej baby a aj sme spolu chodili bolo to moc vazne ja mam 24 a ona 22 uz sme rozmyslali o spolocnej buducnosti ona raz musela odyst na mesiac ale vratila sa skor a nachytala ma u nas doba s inou moc ju milujem a nechcem sa jej vzdat prosim pomoc velmi som ju sklamal a ona ma opustila viem ze som sprosty ale to mi uz hovorit nemusite len mi prosim prosim poradte ako by sa va,m pacilo keby si vas niekto chcel ziskat da sa to vobec aby mi odpustila pomoc
ako ju ziskat spat
ahoj zalubeny...ked chceš rady tak mi napiš na moj emeil nina1@szm.sk a ja ti poradimja som bola tiez v nieočm takom tak s pozdravom nina...
myslim ze vas prosil o radu a asi pochopil co spravil tak snad to nezopakuje...no ja ti neviem povedat co mas presne robit..sam ju poznas a vies co ma rada...tak napr kvety,listy,bonboniery..ja neviem proste jej ukazuj ako ta to strasne mrzi a ze ti na nej zalezi...ako tu uz bolo spominane ked uvidi na tebe ze ju lubis a lubi ta aj ona tak ti odpusti ale s doverou to uz bude horsie...ale to musis vidiet ci ta este lubi alebo nie..lebo jej to moze prist neprijemne ze ju akoby uhanas..tak bud vsimavy...velas stastia prajem!
no chlapce pravdu povediac ak ta tvoja priatelka ma ROZUM tak si ju nezsikas uz nikdy ....to mi ver.... je tu sanca ze to proste bude na tebe vidiet ze ta to ozaj trapy a ze budes secko robit oto aby videla ze onu stojis naozaj a ze ju milujes tak sancu ti da !!! tomu ver vela stastia a uz take BLBOSTI NEROB LEBO NATO DOPLATIC CASOM AJ TY !
Záleží na to, aký typ človeka tvoja láska je... no ja osobne by som neveru neodpustila nikdy!!!!! Totiž, nemiluješ ju dostatočne, ak si ju podviedol.. ja by som ti nikdy neodpustila...neznášam takýchto zúfalcov..a všetky holky, ktoré neveru odpustia sú zúfalé a hlupe..
ups,no neviem, niektore zeny neveru odpustit nevedia kvoli hrdosti a tak...ale ak patri do druhej skupiny,tak sa to este mozno da napravit, ale doverovat ti uz nebude...nic nestratis ak sa o napravu aspon pokusis, povedz jej ze je jedina po ktorej tuzis a ze len s nou si vies predstavit buducnost k tomu mozrs urobit nieco sladke ako zalubeny list,kolaz z vasich fotiek a tak...vela stastia:)
ty si ju stihol podviest ani nie za mesiac co bola prec??tak to nemala ziadnu zaruku zeby si jej to nespravil aj keby bola doma!!....a v takomto pripade by som ani nechcela aby sa o mna este vobec pokusal.....pochopila by som to mozno ak by to bolo po dlhej dobe....ale takto nie