S priatelom som sa pohadala prave na slivestra.Priznavam moja chyba.A chce cas...ale ja to proste nedokazem vydrzat,furt slzy,nedokazem sa najest,krce v bruchu,trasiem sa,padaju mi veci...co mam navstivit psychologa ci co?Som strasne citliva niekto mi nieco povie bo napise a srdce mi zacne byt ako by chcelo vyskocit:(bojim sa o seba
Trapim sa...:(
alexea...mno to isté robievam aj ja, ale dnes sa to nejako mi asi nedá. veď aj on mi to povedal napis si to na papier a zahod ho.a tak mi to vravel jak keby som debil
To je moc zložité ale veď to napíšem boli sme na chate napr.vravim mu pripime si...a on ja tvrde nechcem a o 10 minut si siel dat tvrde s chalanmi.Povedal mi ved to mas jedno.Potom som volala s kamaratom pred barom videl ma a ked som prisla do baru tak mi zobral mob a vyťahol baterku.Tak som mu povedla co ti j...e?a on mi ju hodil o stenu.A vznikla hadka..a potom večer sme sa znova pohadali..a som mu vynadala..a to je ten problem..ale ked poviem pravdu keby som bola triezva mu to nepoviem..a to je asi koniec..mrzi ma to co som mu povedala ale už je asi neskoro
hm..tak ked odmieta s tebou komunikovat-a potrebuje cas,tak mu ho daj..aby si to zrovnal v hlave..a ty ked nemas moznost sa pri niekom "vyventilovat" tak to skus napisat len tak na papier..to pomoze..ak tam napises vsetko ako bolo-a spatne sa na to pozriet,tak pochopis kto kde urobil chybu..a bude ti lahsie na dusi - - aspon mne to tak raz pomohlo :)
vieš, fgf zrejme myslel aby si napísala niečo bližšie. Lebo len pre hocijakú prkotinu by sa tvoj priateľ tak veľmi nenasral.
vies v com je problem?že som sa pohadala s priatelom a neviem co mam robiť bo chce čas ale ja nedokážem čakať...to sa proste neda furt nad tym musim rozmýšlať...a tak?a potom mam tie veci čo som spominala..
ked nenapises v com je problem, tak ti tu tazko niekto pomoze..
pytala som sa ho či možem k nemu prisť o on...že nie...tak ja uz neviem
mno ved som sa mu uz asi 1000x ospravedlnila ale on nic chladny je ze chce byt sam...ale ja neviem čo robiť:(veď nemám ani nikoho takeho s ktorym by som sa mohla o tom porozpravat...tak to dusim...furt a bude to dovtedy pokial nebude vsetko ok:(
a preco nejdes za nim a neospravedlnis sa?