Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Trapim sa...:(

Príspevok v téme: Trapim sa...:(
zuuzu

S priatelom som sa pohadala prave na slivestra.Priznavam moja chyba.A chce cas...ale ja to proste nedokazem vydrzat,furt slzy,nedokazem sa najest,krce v bruchu,trasiem sa,padaju mi veci...co mam navstivit psychologa ci co?Som strasne citliva niekto mi nieco povie bo napise a srdce mi zacne byt ako by chcelo vyskocit:(bojim sa o seba

qwerty

akoby som videla samu seba!aj ja som sa pohadala s manzelom na silvestra, ale vadime sa stale, a som taka ako ty, presne taka ista!

zuuzu

ahojte no tak dnes sme spolu.Ja som to nevzdržala som to musela som ísť za ním.Bo ničo robil na byte a bol som.Tak som za ním prišla.Povedal že ma náhradu povedal meno(ale je to 60 ročná babka)tak si zo mna robil srandu.Nevydržala som to a povedala som mu:vieš keby som bola dostatočne silna tak ti poviem že už ťa nexcem vidieť,že sa ti nebudem vtierať ale som dodala,že to nedokážem ma drží láska k tebe.Ze milujem ta. Nereagoval nijako na to.Včera sme boli tiež spolu zas ja som musela ist za nim...bo som strašne citliva a nevydržím tolko trapenia.:(a dnes bol trošku odmerany...ale som mu povedala že:včera si mi slubil že bude všetko ok...a prečo sa nevypravas so mnou?A povedal dobre od teraz to bude tak ako ma byt...ale nepovedal to veľmi priateľsky...no uvidím co a ako sa vyvynie.A aj jeho mamina sa dosť snaží aby bolo všetko v pohode.BO ja už som s nervami strasne zle...2 dni som poriadne nejedla a naši maju nervy bo sama o sebe som chudučka a teraz som schudla este viac az to pekne neni...mno co myslite ako sa to vyvinie dalej?bude vsetko ok?Aj ma dnes pohladkal...a zmurkol na mna..ked sme spolu a teraz aj taka malá vec toško pre mna znamena...

AchJaj

MAM UZ 3 TYZDNE MENSTRUACIU A CHCELA BY SOM VEDIET CI JE TO NEBEZPECNE ALEBO CI BY SA TO DALO NIAK RIESIT ... PROSIM O KAZDU RADU...DAKUJEM

vecernica

Je uplne typicke ze muzi su po hadke chladny kym to dokazu spracovat v sebe. Neviem preco ,ale nejak im to vzdy dlho trva kym im veci dojdu.Neuznavam hadky v opitosti, su zbytocne.Na druhej strane ak ta chce a nie je trucovity tak by mal do par dni sa ozvat. Takto ta chce potrestat ,je to smiesne ,ale asi ano.Cim viac budes prosikat tym viac bude chladny aby ta trestal.Nechaj ho tak nejaky cas. Uvidis ci stoji o teba vlastne.Lebo v laske sa ma odpustat.Ty si mu odpustila on tebe,,,este pockaj..hlavne odpustat

anjelik

Ajojky, juj ja keby to tu mam pisatm, tak mi asi prsty odpadnu, je toho vela...Ale iste je len to, ze nie som stastna...Bola som s nim 4 roky, ale rozisli sme sa, minuly rok presne 3krat:(( A ja viem, ze to nema vyznam, ale aj tak neviem zabudnut...A ty si ako dopadla?

zuuzu

sme spolu 9 mesiacov...ved idem dnes skusit ist za nim...uvidim ci bude chciet komunikovat ani nevie ze pride...potom vam napisem akko som dopadla:(anjelik a ty si mala aky problem?napis...co si zazila..

njn

viem....len ja si aj tak myslim ze preto s tebou nechce rozp ani nic podobne lebo zrejme nieco spravil a vinu chce zbabelo hodit na teba...ze pohadani ste kvoli tvojej scene...ale nema zrejme ciste svedomie....a ty sa len trapis....

zuuzu

njn:vieš aj ja si myslím že to proste nemusselo takto dopadnuť..ved kazdý robi xybu len pokoj vies ked neviem na com som vies aky je to pocit?neistota, strach...atd.

njn

ja nikde nevidim vinu v tebe...je pravda ze si mu asi povedala co si nemala a hlavne na pijanu hlavu ale az po tom co sa on spraval ako trulo...to ze ty telefonujes a on ti vyberie baterku a hodi o stenu nie je normalne....bud rada ze chce pokoj dopraj si ho aj ty a zabudni lebo nabuduce mozno hodi tebou...tot moj nazor.