Divné chvílky po sexe...

Príspevok v téme: Divné chvílky po sexe...
zaseja

Takže mamé 16rokov.Sme spolu 1rok.Vsetko to zacalo ze sme nahodou objavili nezamknuty sklad s klučkom.Tak sme sa tam zamkli a bozkavali.A take veci ako je oral sme uz mali.Ale teraz ho priblizila blizko svojej pisulky ale nebol som v nej len sme sa treli a potom sme sa ho tam snazili dostat.Pytal som sa jej pritom ci to chce a ona ze ano.Dostali,milovali sme sa bez kondomu.Ale po nejakych 15 minut sa jej uz nechcelo a potom ked sa obliekla zacala polakat.Nevedla preco.To iste sa zopakovao u nas v kotelni.Ale sex nebol.Ale ked sme boli v tom sklade pol hodinu predtym sme sa rozpravali o sexe a ona sa dusickova ze neni nejaka devka aby to robila v 16tich ani 17tich. Povedala mi ze v takom prostredi si to nechcela.Ale vtedy sme boli tak nadrzany ze to bolo jedno.Co teraz?? Uz je odvety trochu ina...Poradate

: )))

ak sa ti kondom nezosmykne,tak je to ok, ale bacha,ak sa urobis,tvoj penis sa postupne zmensuje a postupne sa ti kondom moze zosmyknut alebo posunut,tak pozor aby sa do nej daco nedostalo.lepsie je ak sa ona spravi prva

zaseja

Uz je to v pohode.Ja dom jej to na silvestra vsetko vynahradil.Mal som volny barak.Zapalil sviecky.A pekne sme si to vynhradili.A bolo to uplne super. Len som sa chcel spytat ze ked mam kondom tak spravim sa pri sexe donho ci s nim pomzem pokracovat(ak vladzem)nech sa ona spravi.Ci nemoze otehotnet??

tajomná333

ahoj, no ani sa jej nečudujem, to moje prvé tiež nebolo moc slávne, predstavovala som si to niekde v izbe, sviečky, ružičky, príjemná hudba, skrátka romantika jak hovado a ako vlasne dopadlo moje po prvé? v aute.. pre niekoho vzrušujúce pre niekoho čudné..no stalo sa a nelutujem ale tiež som si to predstavovala uplne inak...