naozaj pomaha mast na hemoroidy na akne?..niekde som to tu citala a na cele mam momentalne velku podkoznu vyrazku tak sa to chystam skusit...je to naozaj ucinne??..prosim poradte
mast na hemoroidy a akne?...pomaha?
Na hemeroidy vyskusajte Hemorsan od firmy Biocons.sk
mast ??uz len ta forma hovori nie!!!!ved si poupchavate pory.okrem tohjo je x masti na hemoroidy, kazda obsahuje nieco ine, jedna na spevnenieciev a zniozenie krvacania, druha lokalne anestetikum a dezinfekcne prisady, dalsia bakt.lyzaty.tak ktora to potom ma byt???to su len prupovidky.
a ktora mast na hemeroidy?
mast na hemoroidy...pocula som, ze naozaj pomaha na opuch pod ocami..mam hrozne vacky.skusala som vsetko mozne.obklady z caju, studene obklady, specialne kremy nahradzujuce operacny zakrok..nic nepomaha..a v tomto obdobi to mam cim dalej tym horsie.neviem si rady.pomozete mi prosim? pomoze mi mast na hemoroidy? dakujem
Ani ja som nevedela, dozvedela som sa to zaciatkom tohto roka.Ved aj prvotne vyuzitie pytiolu je vlk:)
V mnohych liecivach su ucinne latky,ktore pomahaju este efektivnejsie pri liecbe roznych inych nemoci...
hej? tak beriem nazad (vedela som len o tych opuchoch)
Ano,dokonca som to spomenula aj v niektorej teme.Zmiernuje akne,aj bolave vriedky a je dobre si ju natriet na tvar po hlbkovom cisteni.
na akne nie-na opuchnute vacky pod ocami