prosim vas aky pripravok mam zacat pouzivat na intimne partie aby to tam tak nezapachalo...viem ze je to prirodzene to kysle prostredie ale aj tak chcem to trochu zredukovat...dik
aky pripravok mam pouzit?
Aj je ten zapach sposobeny mikrobami(bakterie, kvasinky..) da sa zredukovat postrekom antimikrobialnych(koloidna strieborna voda, roztok GSE, roztok jodovej tinktury...)
V kazdom pripade ti odporucam pouzivat probiotika, v zdravej crevnej flore sa vyrobi plno latok kontrolujucich ine mikrobialne procesy v tele.
Pripravky z drogerii na intimnu hygienu,nech su akokolvek "prirodzene" narusaju prirodzene pH a kysly povrch intimnych partii.Ved uz samotna voda ma pH oproti pleti zasadite,aj ked ma neutralne pH,7.Plet ma totiz mierne kysle pH=5,5.Preto musime dbat o to,aby sme nenarusili toto citlive prostredie,pretoze si mozeme narobit viac skody ako osohu.Odmenou by nam mohli byt rozne mykozy a ine neprijemnosti,pretoze sliznica stratila vlastnu obranyschopnost.
-odkaz odstránený-
skuste sa pozriet sem.
umyvaj si tie partie lactacydom.rano a vecer,podla potreby.
v drogeriach najdes mnozstvo pripravkov na intimnu hygienu, myslim, ze to pomoze