prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
rori, cistit cievy(lecitin 2x do tyzdna polievkovu lyzicu), nattokinazu aspon 2x1000 FU denne(riedi krv a rozpusta zrazeniny) a rybaci olej(3-6 gramov denne)
Tiez rozne antioxidanty, ako napr vytazok z hroznovych semien, vinpocetin, huperzine , skoricu,farebne zeleniny a podobne.
Samozrejme ako vsetkym aj selen, zinok, jod a probiotika, vitaminy C a E. (D je v rybacom oleji), ale to nema s mozgovymi prihodami nic spolocne, to je skor na obranu tela a pripadne spomalenie starnutia.
boba77, ten kokosak som mala 1x, ja som ho minula len na varu, nedal sa mi ani jest sam, lebo nevoni skor smrdi, takze neviem ci by som sa s nim natrela po kupeli s panenskym ano ten voni s nim sa natieram stale aj ked idem na slnko
RNG prosim ta co pomaha na extremne zadrziavanie vody pred menstruaciou? mam vtedy brucho ako tehotna a nezapnem ani niektore nohavice :(
Ivka1 napíš na sklo meno toho primára a mesto kde pôsobí, myslím, že veľa ľudí by to zaujímalo, najma tých, ktorý už vyčerpali "všetky" možnosti.
Ahoj DELPHIA,aj ja som rozmýšľala, že si ho teda objednám len ako kozmetický prípravok a rozmýšľala som, že by som ho používala namiesto krému na tvár, len mám trochu mastnejšiu pleť a neviem či sa rýchlo vstrebe alebo je mastnejší.Prinajhoršom si s ním budem natierať telo po sprche.
RNG ďakujem za typy.Skusim pozrieť aj nejake kremy z radu bio kozmetiky (napr.Lawera a ine), uvidim aké látky obsahujú (mali by byť prírodné).Prišiel mi aj panensky kokosovy olej, ale ten je taky dobry, že mi je ho škoda nacapať na zadok.Pekný deň
RNG prosim Vas ake vyzivove doplnky by ste odporucili 57 rocnemu cloveku, co ma v rodinnej anamneze vyskyt mozgovej prihody? Dakujem pekne..
Dakujem pekne za radu "EO"
Presne tu som objednavala-
-allnewyouspa1@optimum.net, ale na olej v kapsuliach som nedostala ponuku
Skusim minut to co mam teraz ale nabuduce budu kapsule....
DAKUJEM
RNG DAKUJEM ZA ODPOVED
dufam ze to uz pojde a to som si objednala 2 flasky citricidalu....
Este ze to mozem s tym olejom aj ked trosku krkolomne - ale predsa vyriesit tymi kapsulami.
Ale som odhodlana znicit kandidu...
DAKUJEM
nina 26, vseobecne by sa nemali brat doplnky, ktore uz vyzeraju zmenene, lebo mozu obsahovat plesne. Ale osobne som bral napr vitamin B(stress B) ktory mal vo vnutri kapsuli cierne skvrny a som este tu....
Problem je hlavne s vlhkostou.