prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
bezenka 1191
Niekedy stres dokaze vyvolat vela ochoreni a zle myslenie.
V prvom rade traba uplne vylucit negativne vplyvy a potom si uvedomit aky je zivot kratky .Meditovanie,Yoga,Cerstvy vzduch,Obymanie stromov,Modlenie napomaha dodat vela dobrej emergie v zivote nezalezi v akom sme stave.Pozitivne myslenie je kluc k nasemu STATIU
A ohladom doplnkov by som poradila,cesnak
Oreganovy olej,GSE,Zelana Strava /GreenaFirst/ktora je doplnkom stravy.
Vala stasia bud SILNA to len si treba verit!!!!!!
RNG prosím ťa čo je to DMSO?
Zdravim RNG,
ako spravni tlakari papame v rodine Hloh, zatial len 2 g denne, ale vysledky su pomaly a isto viditelne :-D
Trochu ma vsak zmiatla informacia od nasho internistu, ze s Hlohom opatrne, lebo ked sa to s nim prehana, tak nerobi dobre na srdce ?!
Chcela som aj zvysit davky, ale ozyvaju sa rodinne protesty... Da sa vobec o hlohu povedat, ze tu je nejaky davkovaci limit?
Poradte, prosim.
Dakujem a prajem vsetko dobre.
Anne
bozena 1191
nie som rng,ale poznas takeho cloveka v bielom plasti?vola sa lekar
Vazeny pan RNG,prave prezivam velmi tazke obdobie v rodine,hadky a rozchod s manzelom.Velmi tym trpi moja dusa,citim sa velmi unavena,bojim sa ze z tolkeho zialu ochoriem.Ale este deti ma potrebuju.Poradte mi prosim ako v tomto nemilosrdnom svete vyviaznut zivy a zdravy,aj ked niekedy si uz naozaj myslim ze to nezvladam.Asi sa mi oslabila imunita,lebo sa mi opakuje viroza s kaslom uz po dvoch tyzdnoch.Co by som mala uzivat aby som sa celkom nervovo nezrutila?Dakujem vam za radu a prajem vsetko naj...
Rng o co sa moze jednat?
najprv som si na prsniku nahmatala nieco trvde. po sone mi povedali, ze ide o hyperplaziu a fibroadenom. po dalsej kontrole inym lekarom, ze ziadny fibroadenom tam nie je, ze je vsetko ok. ale ja mam tu zlazu stale bolavu a tvrdu, je to normalne?
Ďakujem RNG za odpoveď,
ešte sa chcem spýtať, či sa môže niektorý z ostatných používať napr: každý deň (SAMe.5HTP,..)
SJW je silnejšie než chémia, lebo ta sa berie každý deň a aj veľmi dlho - prepáč, ale nemám v tom jasno.
Môže to uškodiť počas gravidity a dojčenia.
Ďakuejm ešte raz
aby som to este raz zdoraznil NARAZOVA davka SJW je 3 kapsule, mozno to zopakovat az 3 x denne, ale potom niekolko dni sa to nemoze opakovat.
mareekk, kyslost v zaludku nema skoro nic spolocne s kyslostou krvi a mocu
Seroxat(paxil paroxetine) ma mechanizmus SSRI, ci ze da sa nahradit doplnkom , ktory zvysuje hladinu serotoninu alebo ma podobny mechanizmus(SSRI).
Moja zena pouziva v pripade spolocenskeho tlaku(viac ludi, davy, osemetne situacie) SJW, 3x3 kapsule(300 mg na kapsulu, 0.3% hypericin, 3% hyperformin)
Zriedkavo to musi zopakovat v ten isty den. Toto je narazova davka, osobne neodporucam pouzivat tento doplnok pravidelne. (Max davka pouzivana pravidelne nema byt viac nez 3x300 mg)
Ukludnuju aj ine ako SAM-4(2x400 mg) 5-HTP(2x50 az 100 mg, telo si priamo z neho vyrobi serotonin), niekomu pracuje aj GABA a ine.